• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2023

23:29

Bahar: Razočaran sam, čeka nas puno posla

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bahar: Razočaran sam, čeka nas puno posla

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar nije delovao preterano srećno kada je ušao u Medija centar nakon remija (2:2) njegovih izabranika sa Jang bojsom na "Marakani" u meču 2. kola grupe G Lige šampiona.

San o evropskom proleću i dalje matematički živi, pošto su prošla tek dva kola od mogućih šest, ali su od ovog meča svi u Zvezdi očekivali tri boda. Stoga ne čudi što je trener rekao da je razočaran. 

- Razočarani smo, imali smo prednost domaćeg terena, punu "Marakanu", dobar zamajac na početku. Ipak, nismo uspeli. Razočarani smo, žao nam je što smo razočarali i navijače. Trudićemo se da sledeći put bude bolje - poručio je Bahar. 

Mada nije imao ništa posebno da zameri nijednom pojedincu, priznao je da je mnogo toga moralo biti bolje. 

- Nije bilo dobro, trebalo je da trčimo brže posle golova. Igrači sa klupe su dobro odradili posao. Ponekad su igrači koji uđu sa klupe u stanju da promene situaciju. Posebno igrač kao Katai, koji nije bio spreman. Puno nam je pomogao. Imali smo i puno promašaja, ali to je fudbal. Moraćemo više da se skoncentrišemo, fokusiramo i damo gol kad uđemo u šansu. Rekao sam igračima na poluvremenu da moramo da igramo bolje, da napadamo, ali ponekad igrači steknu osećaj da moraju da se povuku, a onda su bili kažnjeni. Bilo je trenutaka kad smo mislili i da ćemo pobediti. Ali takva je igra, momenat je važan - ocenio je Bahar. 

Gol za 2:1 Jang bojs je dao sa bele tačke posle igranja rukom Nasera Đige. Bahar ništa ne zamera štoperu. 

- Nisam ništa rekao Đigi niti zamerio. On je inače igrao dobro. Ne mislim da smo izgubili utakmicu na sredini terena. Stamenić, Hvang i Ivanić su dobro igrali. Možda je prvi gol došao zbog grešaka sa sredine terena, ali drugi je sa levog beka. Moraćemo svakako mnogo segmenata da popravimo - istakao je Izraelac. 

Mančester siti se, kao što je bilo i očekivano, sa dve pobede ustalio na prvom mestu grupe G. Uprkos remiju sa Janbg bojsom, Bahar kaže da ništa nije rešeno i da će se do kraja boriti za nelu od pozicija koje vode u nokaut fazu.

- Čekaju nas dve utakmice sa Lajpcigom, tu može svašta da se desi. Ništa još nije gotovo - zaključio je Bahar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija