• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2023

15:04

Bahar zabrinuo zvezdaše! Iznenada se povredio mnogo bitan igrač

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bahar zabrinuo zvezdaše! Iznenada se povredio mnogo bitan igrač

Podeli vest

Iskusni as ima problema sa leđima

Fudbaleri Crvene zvezde sutra (18.05, Arena 1 premijum) igraju vrlo bitan meč 10. kola Superlige protiv Radničkog iz Niša, a trener Barak Bahar na konferenciji za medije otkrio je jednu vest koja neće baš oduševiti "delije".

Naime, na toj utakmici neće moći da računa na iskusnog Aleksandra Kataija, koji ima povredu leđa i nalazi se van trenažnog procesa.

Katai je i dalje povređen. Nije trenirao sa ekipom i ima problem sa leđima. On je veoma važan igrač za ekipu, čekamo da se vrati, ali u ovom trenutku nije spreman - kaže Bahar.

Foto: Starsportphoto

 

 

Iskusni ofanzivni vezista problema sa povredom imao je i na početku priprema, zbog čega je one najvažnije provere propustio. Nedavno je bio deo tima u porazu od Čukaričkog, ali u međuvremenu je ponovo doživeo peh zbog kojeg će biti odvojen sa terena.

 

Bahar je na konferenciji pričao o sutrašnjoj utakmici sa Radničkim iz Niša, uz napomenu da u ovom momentu niko ne razmišlja previše o Jang Bojsu i utakmici u okviru Lige šampiona.

- Imamo vremena do utakmice protiv Jang Bojsa, sada je bitan meč protiv Radničkog iz Niša i maksimalno smo fokusirani na taj duel. Poraženi smo u prethodne dve utakmice nacionalnog prvenstva i svesni smo da je to previše. Razmišljamo samo o sutrašnjem meču - dodaje Bahar.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Deluje da izraelski stručnjak nije previše zabrinut zbog činjenice da je Zvezda trenutno na četiri boda zaostatka za Partizanom i TSC-om.

Volim pritisak, on je neophodan u ovom poslu. Ukoliko ga ne bih osećao, možda bi to značilo da treba da promenim profesiju. Što se tiče stanja na tabeli, još uvek je rano govoriti o tome, s obzirom da je u toku prvi deo prvenstva. Očekuje nas još mnogo utakmica, rano je da gledamo na kom se mestu na tabeli nalazi Crvena zvezda - ističe Bahar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija