• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

16:25

Zvezda promovisala dva pojačanja - Bukilić novi trener!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezda promovisala dva pojačanja - Bukilić novi trener!

Podeli vest

Dugogodišnji pomoćni trener Anton Bukilić dobio poverenje Zvezdine uprave.

Rukometaši Crvene zvezde počeli su pripreme za novu sezonu, a beogradskog velikana će naredne sezone predvoditi Anton Bukilić. Dugo godina je bivši rukometaš crveno-belih radio kao pomoćnik Nenada Peruničića, kasnije Žikice Milosavljevića i Ratka Đurkovića zbog čega je uprava donela odluku da mu poveri težak zadatak. 

Crveno-beli su ovog leta ostali bez velikog broja igrača, iz kluba su otišli Dimitrije Jelić, Nikola Perić, Janko Gemaljević, Mirko Đurović, Uroš Simić i Rotem Segal zbog čega je jasno da će Zvezda u narednoj sezoni igrati u potpuno izmenjenom timu. 

Dobra vest za sve u Ljutice Bogdana je informacija da u sastavu ostaje kapiten Draško Nenadić kao i iskusni desni bek Miloš Bujišić. Upravo bi njih dvojica, uz Viktora Matičića i Uroša Kolundžića, trebali da budu nosioci crveno-belih naredne sezone. 

Foto: Starsportphoto©

 

Danas je Zvezda predstavila i prva pojačanja - iz Dinamo Pančeva stigao je talentovani pivotmen Borislav Urta, dok je iz Makedonije došao iskusni golman Nikola Radovanović. Ipak, očekuje se da crveno-beli budu aktivni na tržištu i u narednom periodu kako bi bili konkurentni u borbi za plej-of. 

Podsećamo, Crvena zvezda je u prethodnu sezonu ušla sa visokim ambicijama, ali je već krajem 2022. godine došlo do problema u klubu. Naime, jedan od sponozra nije ispoštovao ugovornu obavezu zbog čega su creveno-beli upali u finansijske probleme i već tokom zime ostali bez nekolicine igrača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija