• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

21:15

Pao dogovor! Strahinja Eraković u Zenitu za 7.000.000 evra!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Pao dogovor! Strahinja Eraković u Zenitu za 7.000.000 evra!

Podeli vest

Mladi fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković (22) preći će u Zenit iz Sankt Peterburga za sedam miliona evra i deset odsto od naredne prodaje!

Ovu informaciju preneo je Mocart sport, koji tvrdi da je posao dogovoren i da će reprezentativac Srbije u četvrtak i zvanično postati član ruskog velikana!

Foto: Starsportphoto

 

 

Popularni Čupa potpisaće ugovor na četiri godine, prema kojem će zaraditi šest miliona evra. Za njega je bio zainteresovan i moskovski Spartak, ali Zenit je imao pravo preče kupovine zbog dobrih odnosa sa Crvenom zvezdom i zbog činjenice da imaju zajedničkog sponzora "Gasprom".

Zvezdi će pripasti sedam miliona evra na ime obeštećenja, a imaće pravo i na deset odsto od naredne prodaje mladog štopera. Maltene identičnu ponudu na Zvezdinu adresu poslao je i Spartak, ali ovu trku dobio je Zenit.

Zasad nije poznato da li će Zenit ostaviti Erakovića na pozajmici do kraja kalendarske 2023. godine, ali i ta mogućnost se spominjala. Odlazak Erakovića vratiće Crvenu zvezdu na tržište, a očekuje se da klub uskoro finalizuje pregovore sa Milošem Degenekom, koji se odavno spominje kao zamena za odlazećeg reprezentativca Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija