• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2023

14:20

KK CRVENA ZVEZDA: Karte za derbi od sutra, najjeftinija 1.000 dinara

Starsportphoto©

Crvena zvezda

KK CRVENA ZVEZDA: Karte za derbi od sutra, najjeftinija 1.000 dinara

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će sutra od 10.00 na blagajni dvorane "Pionir" biti puštene u prodaju karte za treći meč finala plej-ofa ABA lige protiv ekipe Partizana.

Treći meč na programu je u nedelju 18. juna od 20.30 pred navijačima Crvene zvezde, a najjeftinija karta iznosi 1.000 dinara za tribine A, B, C i D. 

Trenutno u finalnoj seriji vodi Partizan sa 1:0, dok je naredni meč na programu večeras i biće poznato da li će crno-beli u nedelju imati meč loptu, ili ćemo gledati minimum još dve utakmice pred navijačima Zvezde.

Foto: Starsportphoto

 

"Crvena zvezda obaveštava sve zvezdaše da prodaja karata za treću utakmicu finalne serije protiv Patizana koja se igra u nedelju, počinje u petak u 10 časova. Treća utakmica serije na programu je u nedelju od 20.30 časova u hali Aleksandar Nikolić a organizator i domaćin utakmice je Crvena zvezda. Podsećamo da na ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača, niti će im biti dozvoljen ulazak u halu. Karte za nedeljnu utakmicu mogu da se kupe uz sezonsku kartu KK Crvena zvezda (koje važe za ovu utakmicu kao i uvek) tako što vlasnik jedne sezonske karte može kupiti maksimalno dve dnevne. Karte će se prodavati isključivo na blagajni hale Aleksandar Nikolić i to u petak od 10-18h, u subotu u istom terminu i ukoliko ostane karata u slobodnoj prodaji i na dan utakmice od 12 časova pa do početka meča u 20.30", saopštili su iz Crvene zvezde.

CENE POJEDINAČNIH KARATA ZA UTAKMICU ZVEZDA - PARTIZAN

TRIBINA A, B, C, D - 1.000 dinara

PARTER B, PARTER 4 - 2.000 dinara

VIP LOŽA - 4.000 dinara

PLAVA LOŽA - 3.000 dinara

BELA LOŽA - 2.500 dinara

POČASNO MESTO II RED - 12.000 dinara

POČASNO MESTO I RED PREMIJUM - 25.000 dinara

POČASNO MESTO II RED PREMIJUM - 12.000 dinara


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija