• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

18:41 >> 18:49

SPREMA SE VELIKI TRANSFER NA MARAKANI! Francuzi KUPUJU Zvezdinog VEZISTU! Novac NIJE PROBLEM!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

SPREMA SE VELIKI TRANSFER NA MARAKANI! Francuzi KUPUJU Zvezdinog VEZISTU! Novac NIJE PROBLEM!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zezde Kings Kangva nalazi se na radaru francuskog Monpeljea.

Dovela je letos Crvena zvezda Kingsa Kangvu kao veliko pojačanje iz Arsenala iz Tule. Početak je obećavao, ali kako je vreme odmicalo Zambijac je pao u drugi plan kod trenera Stankovića, a kasnije i Miloša Milojevića. 

Ipak, kada dobije šansu mladi vezista pokaže svoj raskošan potencijal. Zimus je na Marakanu stigla ponuda teška 2.000.000 evra iz Krila Sovjetova, ali je Crvena zvezda to bez razmišljanja odbila. MOgao bi taj potez višestruko da se isplati srpskom šampionu budući da je Kangva tokom proleća nastavio da briljira i tako privukao pažnju brojnih evropskih klubova. 

Kako prenosi "MaxBet sport", Kigns Kangva nalazi se na radaru Monpeljea. Francuski velikan oduševljen je fizičkim i tehničkim predispozicijama reprezentativca Zambije i rešen je da ga već tokom leta angažuje. Novac neće biti problem, ali za sada nema naznaka koliko bi Crvena zvezda mogla da traži za svog vezistu. 

Foto: Starsportphoto

 

Kangva je ove sezone odigrao 19 utakmica, postigao je šest golova i ima dve asistencije. Upravo je to razlog Monpeljeovog interesovanja budući da se radi o igraču koji je sposoban da prozivede gol sebi, ali i saigračima. 

Isti izvor ističe da će skauti Monpeljea nastaviti da prate igre Kingsa Kangve do kraja sezone, a shodno njegovim igrama pašće odluka o ponudi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija