• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

21:30

STIGAO KAO KAPITALAC, ODLAZI KAO APSOLUTNI PROMAŠAJ! Zvezda se rastala sa REPREZENTATIVCEM!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

STIGAO KAO KAPITALAC, ODLAZI KAO APSOLUTNI PROMAŠAJ! Zvezda se rastala sa REPREZENTATIVCEM!

Podeli vest

Reprezentativac Tuniza Ramzi Majdub napustio je Crvenu zvezdu

Ušla je Crvena zvezda ambiciozno u novu sezonu, letos je na Marakanu stigao i reprezentativac Tunisa Ramiz Majdub, ali se njegova epizoda među crveno-belima vrlo brzo završila. Desno krilo se nije uklopilo u sastav Ratka Đurkovića te se posle samo šest meseci vratio u Tunis!

Krajem prošle godine Majdub je izrazio želju da se zbog porodičnih razloga vrati u otadžbinu, a rukovodstvo Zvezde mu je izašlo u susret. Ispostavilo se da se neće ni vraćati u Beograd budući da crveno-beli nisu bili zadovoljni njegovim igrama. 

Foto: Starsportphoto©

Pre Majduba, crveno-bele su tokom prvog dela sezone napustili Petar Panić i Nemanja Vučićević. Dobra vest za Beograđane je da su se od povreda oporavili levo krilo Viktor Matičić i desni bek, Izraelac Rotem Segal. Informacija o pojačanjima za sada nema, ali moguće je da će do kraja februara Zvezda dodatno ojačati sastav Ratka Đurkovića. 

Posle prvog dela sezone crveno-beli su peti u ARKUS ligi sa osam pobeda i četiri poraza. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija