• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2023

08:49

VELIKA PODRŠKA KAMPACU STIGLA IZ AMERIKE! Legendarni košarkaš podržao "oslobađanje" Argentinca!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

VELIKA PODRŠKA KAMPACU STIGLA IZ AMERIKE! Legendarni košarkaš podržao "oslobađanje" Argentinca!

Podeli vest

Podrška za Argentinca Fakunda Kampaca stiže sa svih strana, a sada je došla i od proslavljenog zemljaka Pabla Priđonija, koji se priključio akciji koju je pokrenuo Nemanja Nedović na Tviteru

Sve je manje nade, da će Fakundo Kampaco moći da zaigra elitnu evropsku košarku do 28. februara.

"Free Facu" je tvit koji je "plasirao" Nemanja Nedović i koji je bio na majicama crveno-belih u Valensiji, a pridružio se tome i Priđoni!

Foto: APphoto

 

Pablo je imao bogatu karijeru, a 2003. godine prvi put zakoračio u Evropu zaigravši za Baskoniju, a potom je igrao u Real Madridu! 2012. odlazi u NBA ligu gde igra za Njujork Nikse, Hjuston Roketse i Los Anđeles Kliperse, a karijeru je okončao u Baskoniji.Trenutno, obavlja poziciju asistenta u Minesota Timbervulfsima. 

Foto: AP PHOTO

 

Kampacu najteže pada cela situacija! 

Foto: Starsportphoto©

 

- Tužan sam, samo želim da igram košarku. Dožao sam u Zvezdu da bih igrao, ali to se neće desiti do marta. Nadam se da će se nešto promeniti. Zahvalan sam mojim saigračima što me podržavaju, svi ljudi su mi pružili mnogo ljubavi. Mnogo mi je drago zbog toga - rekao je Fakundo Kampaco za "Sportklub" uoči meča protiv MZT-a. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija