• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2022

10:01

Za Partizan i Hajduk NIKADA ne bih igrao! HRVATI PITALI IBANJEZA DA LI JE IMAO PROBLEMA U BEOGRADU,  a on im poručio OVO!

Crvena zvezda

Za Partizan i Hajduk NIKADA ne bih igrao! HRVATI PITALI IBANJEZA DA LI JE IMAO PROBLEMA U BEOGRADU, a on im poručio OVO!

Podeli vest

Bio je ljubimac Delija, ali je i te kako i u Hrvatskoj bio voljen argentinski fudbaler Luis Ibanjez

Argentinski omaleni defanzivac Luis Ibanjez, koji je tokom karijere nosio dresove dva velika kluba iz Srbije i Hrvatske, Crvene zvezde i Dinama, u intervjuu za "Index" se osvrnuo na svoju karijeru!

On je upitan da li je imao problema u Beogradu zbog toga što je pre Zvezde igrao za Dinamo, a Ibanjez je rekao:

- Ne, nikad! Jednom u Zagrebu sam imao neke verbalne probleme zbog toga što sam igrao u Zvezdi, ali mislim da su to bili neki drugi, a ne navijači Dinama. A ovde u Beogradu nikad nisam imao problema. Znam to rivalstvo, svi su mi pričali, ali ja mogu da kažem da sam ponosan što sam igrao u dva najveća kluba na Balkanu - rekao je sadašnji fudbaler Grafičara i dodao:

Foto: Starsportphoto©

 

- Znam da je mnogima smetalo što sam igrao u Dinamu, posle i u Zvezdi, ali ja živim od ovog posla. Moja cela porodica u Argentini živi od toga. I ja u tom trenutku nisam imao klub, dobio sam ponudu od Zvezde i prihvatio sam je. Znam koji su problemi bili ovde i mislim da je to neko prošlo vreme. Ja bih voleo da gledam Zvezda - Dinamo i bila bi velika čast da to doživim. Ne bih navijao ni za koga, voleo bih da uživam u fudbalu. Uvek sam govorio, ja sam navijač Boke i ona mi je u srcu, ali volim i Dinamo i Zvezdu. I sve ostale klubove u kojima sam igrao.

Foto: Starsportphoto

 

Na pitanje da li bi igrao u Hajduku, Ibanjez je rekao:

Ne! Imaju tri kluba za koje niakd ne bih igrao. To su River, Hajduk i Partizan. Ne bih igrao za milione, zbog poštovanja prema klubovima za koje sam igrao. U Riveru ne bih bio ni u stručnom štabu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 2 godine

Niko te nije ni zvao da igraš za Partizan i Hajduk...Koji ćeš nam k...c!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija