• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2022

15:55

BORJAN BACIO DELIJE U TRANS! Kapiten Zvezde OTKRIO šta ga posebno INSPIRIŠE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

BORJAN BACIO DELIJE U TRANS! Kapiten Zvezde OTKRIO šta ga posebno INSPIRIŠE!

Podeli vest

Najveći adut Crvene zvezde u predstojećem 166. Večitom derbiju protiv Partizana na stadionu "Rajko Mitić" (18) biće kapiten Milan Borjan

Golman srpskog šampiona odbranio je čak pet penala u poslednja dva meča u Kupu Srbije protiv Radničkog iz Niša i prvenstvu sa Proleterom u Novom Sadu, pokazavši da spremno čeka okršaj sa najvećim rivalom.

Foto: reuters

 

- Prolaz u narednu fazu Kupa Srbije i dve pobede svakako govore da smo na pravi način ušli u prolećni deo sezone. Naravno da uvek može bolje, kao i da su nam noge "teške" posle priprema, ali je činjenica da u nekoliko navrata nismo imali ni sreće, te da su se protivnički golmani zaista dobro "razbranili" protiv nas - rekao je Borjan, pa nastavio:

- Međutim, jednom će krenuti da ulazi sve ono što treba i sve će doći na svoje. U nedelju nas čeka najveća utakmica srpskog fudbala, svi znamo šta zvezdaši od nas očekuju, nema potrebe da se to posebno napominje. Fokusirani smo u potpunosti na derbi, a mnogo puta do sad smo pokazali da volimo "velike" utakmice i da tada pružamo najbolje partije. Mene derbiji uvek posebno inspirišu, baš zato što znam koliko je ta utakmica važna navijačima - kaže lider crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

 

Više od 20.0000 ulaznica je već prodato za Večiti derbi, a kanadski reprezentativac očekuje pun stadion navijača Crvene zvezde, čija će pesma izabranike Dejana Stankovića voditi do pozitivnog rezultata

Mnogo nam znače navijači. Videli ste i sami koliko sam emotivno proslavio odbranjene penale u Kupu Srbije, jer sam ih se zaista uželeo. Potom i navijanje protiv Proletera, na gostujućem terenu, kada smo na njihovim krilima došli do pobede. Nadam se da će ih biti što više na stadionu, ne samo u nedelju, već i do kraja sezone, a verujem da su i oni u istom raspoloženju kao mi - do 26. maja - samo Zvezda i baš zbog toga verujem da svi zajedno možemo da napravimo velike stvari. Pozivam ih da dođu na stadion, daju nam vetar u leđa, mi ćemo znati kako da im se zahvalimo - zaključio je Borjan. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija