• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2024

22:17

Haos! Vojnik preti pobunom, Izrael na nogama, umešao se sin Netanjahua (VIDEO)

Printscreen/Twitter, EPA Images

Vesti

Haos! Vojnik preti pobunom, Izrael na nogama, umešao se sin Netanjahua (VIDEO)

Podeli vest

Kancelarija izraelskog premijera saopštila je danas povodom upozorenja vojnog rezerviste koji je zapretio pobunom da Benjamina Netanjahu "odbacuje bilo kakvo odbijanje sa bilo koje strane".

Dodaje se da je Netanjahu "upozorio mnogo puta na opasnosti fenomena neposlušnosti i popustljivog stava prema njoj", piše u saopštenju kancelarije, prenosi Tajms of Izrael.

Na snimku podeljenom na društvenim mrežama, koji je podelio i premijerov sin Jair Netanijahu, maskirani vojnik rezervista traži ostavku ministra odbrane Joava Galanta i preti da će odbiti naređenja u slučaju da vladin cilj ne bude "potpuna pobeda" nad militantnom grupom Hamas.

 

 

 

 

Izraelska televizija "Čenel 12" prenela je izjavu anonimnog visokog zvaničnika koji je ocenio da to što je sin premijera podelio snimak predstavlja "jasan poziv na pobudu protiv komande" izraelske vojske.

- Ministar u svojoj zaglušujućoj tišini, sat za satom, podržava ovaj teški akt - dodao je zvaničnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija