• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2024

15:11

Ako je i od Trampa, previše je! Groznim rečima opisao Bajdena, pa spomenuo Sija, Putina, Kima... (VIDEO)

Pexels, Reuters

Vesti

Ako je i od Trampa, previše je! Groznim rečima opisao Bajdena, pa spomenuo Sija, Putina, Kima... (VIDEO)

Podeli vest

Donald Tramp, kandidat republikanaca za predsednika SAD na novembarskim izborima, neprimerenim rečnikom pričao je o protivkandidatu iz redova demokrata, aktuelnom predsedniku SAD Džou Bajdenu.

- Zaista se radi o ljudima i u ovom slučaju, stanovnicima Njujorka, državi Njujork, mi ćemo vas učiniti veoma srećnim, a Bajden to ne može. On (Bajden) ne zna da je živ. Kada završi govor, nikada ne može da pronađe stepenice - rekao je Tramp na predizbornom skupu u Njujorku u četvrtak.

- Kada vidite predsednika Kine Sija, severnokorejskog Kim Džong Una, Putina... Oni su u vrhu igre, svidelo vam se to ili ne. Pre četiri godine bili smo poštovani više nego ikad, sada nam se smeju - rekao je, između ostalog Tramp.

Tramp i Bajden su nedavno pristali na debate 27. juna i 10. septembra, ali je Bajden odbio dodatne debate koje su predložili En-Bi-Si Njuz i Foks Njuz u narednim mesecima.

Trampova kampanja je pozivala Bajdena da pristane na raspravu svakog meseca koja bi se vodila sve do glasanja 5. novembra kada su predsednički izbori u SAD. Štaviše, Tramp je rekao da će zahtevati test na drogu pre debate sa Bajdenom.

 

 

Prema poslednjim anketama, Tramp je za nijansu bliži pobedi na izborima u novembru, ali ta razlika gotovo svakodnevno se povećava ili smanjuje.

Ono što najviše brine pristalice demokrata je što se sve češće priča o tome da će Bajdena u poslednji čas, zbog godina i mnogih gafova u poslednje vreme na izborima zameniti neko drugi. Spominje se Mišel Obama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija