• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.03.2024

06:40

Ukrajina gubi sve?! Posle ovih reči, Kijev mora hitno da reaguje: Milijarder otkrio šta Rusija zauzima!

twitter.com

Vesti

Ukrajina gubi sve?! Posle ovih reči, Kijev mora hitno da reaguje: Milijarder otkrio šta Rusija zauzima!

Podeli vest

Američki milijarder Ilon Mask ocenio je danas da Kijev može da izgubi pristup Crnom moru ako se sukob u Ukrajini nastavi.

- Tragično je gubljenje života za Ukrajinu, da napadne veću vojsku koja je imala odbranu u dubini, minska polja i jaču artiljeriju dok je Ukrajini nedostajala oklopna ili vazdušna nadmoć! Svaka budala je to mogla da predvidi - napisao je Mask na mreži X.

Prema rečima biznismena, ako se sukob nastavi dovoljno dugo, Kijev može izgubiti i Odesu

- Nema šanse da Rusija zauzme celu Ukrajinu, pošto bi lokalni otpor na Zapadu bio ekstreman, ali će Rusija sigurno dobiti više zemlje nego što ima danas. Što duže traje rat, Rusija će dobijati više teritorije dok ne udari u Dnjepar, koji je teško savladati. Međutim, ako rat potraje dovoljno dugo, pašće i Odesa - rekao je izvršni direktor Tesle.

On je dodao da je Ukrajina trebalo da primeni sve resurse na odbranu, ali da je i u tom slučaju, teško zadržati zemlju koja nema jake prirodne barijere. 

- Da li Ukrajina gubi svaki pristup Crnom moru ili ne je, po mom mišljenju, pravo preostalo pitanje. Preporučio bih postizanje dogovora pre nego što se to dogodi - zaključio je Mask.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!
Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!

Povodom skandaloznih tvrdnji iznetih od strane pravnice Sofije Mandić u emisiji „Iza vesti“ na N1 televiziji u sredu, 12. juna 2024. godine, da javnosti nisu dostupni zapisnici biračkih odbora o sprovođenju glasanja na lokalnim izborima u Nišu, održanim 2. juna 2024. godine, GIK je dužan da ovim putem reaguje i ovakve neistine najoštrije demantuje.

13.06.2024

11:14

Vesti

Spasovdanska litija stigla do Hrama Svetog Save (FOTO)
Politika

Spasovdanska litija stigla do Hrama Svetog Save (FOTO)

Svečana Spasovdanska litija sa kivotom sa svetim moštima Prepodobnog Justina Ćelijskog i čudotvornom ikonom Presvete Bogorodice Znamenje, koju predvodi patrijarh srpski Porfirije u pratnji arhijereja, stigla je ispred Hrama Svetog Save, gde se očekuje da će se obratiti poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC).

13.06.2024

20:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!
Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!

Dan posle razarajućeg nevremena koje je pogodilo čačanska sela podno planine Jelice, zabrinuti voćari kupe plodove sa zemlje i sabiraju štetu. Velika oštećenja pretrpela je kajsija, koja za samo nekoliko dana pristiže na berbu.

13.06.2024

18:12