• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.02.2024

16:20

(VIDEO) Prelomni momenat u Ukrajini! Pala legendarna tvrđava "Zverinec", Rusija slavi ogromnu pobedu!

Printskrin video

Vesti

(VIDEO) Prelomni momenat u Ukrajini! Pala legendarna tvrđava "Zverinec", Rusija slavi ogromnu pobedu!

Podeli vest

Važno utvrđeno područje Oružanih snaga Ukrajine ''Zverinec'' je sada pod kontrolom ruske vojske, prenose ruski mediji.

Ukrajinska vojska je izuzetno tvrdoglavo branila taktički važno utvrđeno područje ukrajinskih oružanih snaga „Zverinec“ između Marjinke i Novomihajlovke, pretrpevši ogromne gubitke u ljudstvu, piše RusVesna.

Uprkos tome, pripadnici 33. motorizovanog puka 20. motorizovane divizije jurišali su na ukrajinska uporišta i odterali ukrajinsku vojsku dalje na zapad.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte na snimku ispod:

 

 

 

Ruska 20. divizija nastavlja napad na Novomihajlovku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) Katastrofa za Rusiju! Ovo nije zabeleženo u istoriji! Iz svemira razoren moćni ratni brod?!
REVOLUCIJA U RATOVANJU

(VIDEO) Katastrofa za Rusiju! Ovo nije zabeleženo u istoriji! Iz svemira razoren moćni ratni brod?!

Ukrajinska vojna obaveštajna služba objavila je snimak napada novih pomorskih besposadnih dronova na rusku raketnu korvetu Ivanovec. Forbs je objavio da su dronovi bili satelitski navođeni, a savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova, Anton Geraščenko, tvrdi da je to zapravo prvi puta u istoriji ratovanja da je uništenje broda, koji je plovio otvorenim morem u punoj borbenoj gotovosti, izvedeno udarom grupe pomorskih dronova koji su bili satelitski navođeni.

03.02.2024

15:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija