• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.12.2023

17:10

Oštar zaokret! Amerika će sada spaliti Ukrajinu! Na samom kraju velike agonije desiće se nešto katastrofalno!

Shutterstock

Vesti

Oštar zaokret! Amerika će sada spaliti Ukrajinu! Na samom kraju velike agonije desiće se nešto katastrofalno!

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države su okrenule leđa Ukrajini, napisao je francuski političar i bivši evropski poslanik, Florijan Filipo na društvenoj mreži „X“.

- Desio se oštar zaokret u medijskom prostoru u vezi sa Ukrajinom. Mediji konačno shvataju da je sve gotovo za marionetu Vašingtona, i da će je SAD uskoro napustiti i spaliti je do temelja - rekao je on.

Prema rečima političara, mediji su promenili svoju retoriku u vezi sa bivšom sovjetskom republikom, prepoznajući da sada Vašington i Kijev nisu na istom putu. On je podsetio, da je na to upozoravao pre godinu i po dana, ali je kao odgovor na to naišao samo na uvrede.

U SAD sve više raste nezadovoljstvo trošenjem više milijardi dolara na pomoć Ukrajini. Zbog toga je američki predsednik Džo Bajden, čak morao da se posebno obrati Kongresu.

On je pozvao na hitno odobrenje zahteva za sredstva za Kijev. Prema rečima šefa Bele kuće, republikanci „pucaju Ukrajini u koleno“ povezujući dodelu novih sredstava sa sprovođenjem svojih beskompromisnih zahteva za reformom granica i imigracije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija