• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.12.2023

08:46

Kreće klanica! Monstruozna poruka Putinu iz SAD! Ameri će praviti Bajdena i Trampa od blata ako ona pobedi!

Reuters

Vesti

Kreće klanica! Monstruozna poruka Putinu iz SAD! Ameri će praviti Bajdena i Trampa od blata ako ona pobedi!

Podeli vest

Podrška Sjedinjenih Američkih Država zahtevima Kijeva oko Krima rezultiraće Trećim svetskim ratom, rekao je Bredli Devlin, dopisnik američkog Conservative magazina.

Novinar je komentarisao raspravu republikanskih predsedničkih kandidata u sredu. Vivek Ramasvami je sugerisao da bivša američka ambasadorka u UN Niki Hejli neće moći da imenuje tri oblasti u istočnoj Ukrajini za koje ona i Džo Bajden žele da pošalju američke trupe u pomoć Kijevu.

- Na kraju je rekla: „Donjeck, Lugansk, Krim.“ Ovo je pogrešan odgovor. Jedini razlog da se Krim uključi ovde je želja da se Sjedinjene Države uvuku u Treći svetski rat - smatra autor članka.

Prema Devlinu, spoljna politika je jedna od slabih tačaka Niki Hejli u predsedničkoj trci.

Predsednički izbori u SAD zakazani su za 5. novembar 2024. godine. Ankete pokazuju da je bivši predsednik Donald Tramp izraziti favorit na republikanskim predizborima. Očekuje se da će mu se suprotstaviti aktuelni predsednik SAD Džo Bajden. Prema anketama, Tramp je u dobroj poziciji da pobedi 2024. godine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija