• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.12.2023

11:15

Krv će teći u potocima! Jezivo proročanstvo Makrona zapalilo svet! "Ako je ovo cilj, rat će trajati..."

EPA/Shutterstock

Vesti

Krv će teći u potocima! Jezivo proročanstvo Makrona zapalilo svet! "Ako je ovo cilj, rat će trajati..."

Podeli vest

Francuski predsednik Emanuel Makron pozvao je izraelske vlasti da „preciznije definišu” krajnje ciljeve rata sa Hamasom, jer bi navedeni cilj potpunog eliminisanja palestinske militantne grupe mogao dovesti do višegodišnjeg sukoba.

Makronova reakcija usledila je nakon što je izraelski premijer Benjamin Netanjahu u subotu obećao da će nastaviti sa kopnenom ofanzivom u Gazi do potpunog „uništenja Hamasa”.

Govoreći na konferenciji za novinare na marginama klimatske konferencije UN COP28 u Dubaiju, Makron je upitao da li "neko misli da je moguće" da se uništi Hamas.

- Ako je to cilj, rat će trajati 10 godina. Ne može postojati dugoročna bezbednost za Izrael u regionu, ako ta bezbednost dolazi po cenu života Palestinaca, što utiče na javno mnjenje u regionu - nastavio je on.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija