• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.11.2023

14:00

Putin otkrio šta će Rusija uraditi u Gazi! "To je naša sveta dužnost..."

EPA/Shutterstock

Vesti

Putin otkrio šta će Rusija uraditi u Gazi! "To je naša sveta dužnost..."

Podeli vest

Neophodno je pomoći ljudima u Pojasu Gaze koji stradaju od aktuelnih dešavanja, posebno Rusima, to je naša sveta dužnost, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin na video sastanku sa ruskom vladom i istakao da je 900 ljudi tražilo da bude evakuisano u Rusiju.

- Ovo je veoma važna, humanitarna, plemenita misija. Moramo da pomognemo ljudima koji pate zbog aktuelnih dešavanja. Vidimo šta se tamo dešava. Zato je naša sveta dužnost da pomognemo, posebno našim građanima - rekao je Putin, prenose RIA Novosti.

Šef ruskog Ministarstva za vanredne situacije Aleksandar Kurenkov izvestio je predsednika države o isporuci humanitarne pomoći u Pojas Gaze.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija