• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/mediji

28.10.2023

08:27

Rusi presreli 4 drona iznad svoje teritorije! Užasna vest za Kijev!

Reuters

Vesti

Rusi presreli 4 drona iznad svoje teritorije! Užasna vest za Kijev!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 612. dan.

Presretnuti dronovi

Ruska PVO je presrela četiri ukrajinska drona iznad Orlovske oblasti i dva iznad Tulske oblasti Rusije, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Dron kamikaza uništio ukrajinsku četu

Pripadnici specijalnih snaga "Sibir" grupe "Jug" upotrebili su dron-kamikazu da bi uništili četu ukrajinskih snaga koja je otvarala vatru na položaje ruskih jedinica kod Kleščejevke na artjomovskom pravcu, rekao je za Sputnjik operator jedinice.

Ništa od Ukrajine u NATO, za sada

Države-članice NATO priznaju da Ukrajina u ovoj fazi ne može da postane član Alijanse, rekla je šef direktorata za nuklearnu politiku Džesika Koks tokom govora u Centru za strateška i međunarodna istraživanja u Vašingtonu.

"Saveznici su izrazili podršku približavanju Ukrajine NATO u prelaznom periodu, priznajući da još nismo u fazi kada bi Ukrajina mogla da se pridruži savezu", rekla je ona.

Snažni ruski udari

Ruska vojska izvela je udare po živoj sili i tehnici četiri ukrajinske brigade u DNR, između ostalog kod Ugljedara i Urožajnog, rekao je za Sputnjik načelnik pres centra grupe "Istok" Oleg Čehov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija