• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.10.2023

20:28

Ovaj čovek će 2024. zavladati Evropom?! Proročanstvo Nostradamusa zapalilo svet! Pojaviće se nasmejan, voleće ga i Istok i Zapad!

Reuters, Tanjug, Shutterstock

Vesti

Ovaj čovek će 2024. zavladati Evropom?! Proročanstvo Nostradamusa zapalilo svet! Pojaviće se nasmejan, voleće ga i Istok i Zapad!

Podeli vest

Pred nama je Godina zmaja. Godina u kojoj će svet ili svedočiti novom velikom ratu ili će se stvari konačno smirivati. Ako je verovati slavnom francuskom proroku Nostradamusu, 2024. godina je i sudbonosna za Evropu jer će se u njoj na velikoj sceni pojaviti osoba, mladi muškarac koji će svojom pojavom i pre svega govorima osvojiti srca i Istoka ali i Zapada kontinenta.

Ko je taj čovek o kojem je Nostradamus još pre nekoliko vekova pisao? I šta nas još čeka u, po Kinezima - Godini Zmaja?

Nostradamus je u svojim spisima predvideo sva najveća dešavanja u svetu u poslednja tri veka. Video je dolazak Adolfa Hitlera na vlast, predvideo je oba svetska rata, pre toga Francusku revoluciju a daleko posle nje i krvoproliće na Balkanu.

Nostradamus je svojim rečima tačno opisao da će Džon Kenedi biti ubijen, da će čovek sve više slušati mašine i da će svet zadesiti strašna bolest u 21. veku (koronavirus).

Za 2024. godinu Nostradamus je bez ikakvog kalkulisanja najavio pojavu “novog vođe”.

- Negde na prelepim ulicama zapadne Evrope pojaviće se mladi vođa. Sa narativnom snagom Šekspira i šarmom modernog influensera, uticaće na ljude. Biće stalno nasmejan. Zračiće energijom. Uticaće na mase, preoblikovaće dešavanja na političkoj sceni. Voleće ga i Istok i Zapad. On će Evropi doneti dug period mira i blagostanja - napisao je, u prenešenom značenju slavni Nostradamus.

Novi vođa je dakle osoba koja će znati pre svega kako da komunicira sa Evropljanima, naročito putem društvenih mreža. Neko koga će voleti objektiv kamere i ko će umeti s rečima.

Neko ko će uspeti da umiri zaraćene strane, s jedne strane Rusiju, a s druge zapadne sile. Ko je ta osoba, ostaje nam da vidimo, ali u istoriji nije bilo puno osoba koje su podjednako cenili Istok i Zapad.

Nostradamus je odavno najavio Treći svetski rat za koji je tvrdio da će u 21. veku biti verskog karaktera.

Jeste spomenuo 2012. godinu kao godinu početka rata, ali njegovi tumači odavno tvrde da se jedino sa preciznošću može reći da je mislio na 21. vek, ali ne na koju godinu.

Pod pretpostavkom da će umeti da ujedini istok i zapad, moguće je da bi novi, mladi vođa o kojem govori Nostradamus mogao i da smiri strasti na Bliskom istoku.

Ako ništa drugo, da sačuva Evropljane od krvoprolića. Jedno je sigurno – novi vođa biće jako vešt s rečima, što je Nostradamus na nekoliko mesta apostrofirao.

Jedan od njegovih tumača rekao je početkom godine da će novi vođa biti iz zapadne Evrope, kao i da će doći iz nekog novog političkog ili ekološkog pokreta. Moguće je i da će izrasti u “zvezdu” usled borbe sa klimatskim promenama.

Nostradamus je za 2024. godinu najavio i da je to period najvećih iskušenja za Vladimira Putina, kao i da će veštačka inteligencija toliko biti primenjena u praksi da se više neće znati šta radi čovek a šta mašina.

- Budućnost će biti automatizovana. Čovek će prihvatiti mašine, ali će se mašine u jednom momentu u prvoj polovini 21. veka otrgnuti kontroli - zlokobno je upozorio francuski prorok.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pekicmeki

pre 7 meseci

Okanite se Nostradamusa, baba Vange, Tarabića. Jel stvarno neko veruje da su oni pogodili šta će se desiti. Naravno da nisu pogodili ništa. I dosta više sa zaglupljivanjem naroda. Budite ozbiljna novina, portal, šta god kojoj ćemo da verujemo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija