• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.10.2023

10:49

Objavljen snimak stravičnog ubistva Nemice u Izraelu! Militanti Hamasa je brutalno mučili do smrti, a onda slavili jeziv čin! (UZNEMIRUJUĆE)

Printscreen/Facebook

Vesti

Objavljen snimak stravičnog ubistva Nemice u Izraelu! Militanti Hamasa je brutalno mučili do smrti, a onda slavili jeziv čin! (UZNEMIRUJUĆE)

Podeli vest

Devojka, čije je beživotno, polunago telo, snimljeno u kamionetu pripadnika Hamasa, dok su militanti sedeli kraj tela i slavili, identifikovana je kao državljanka Nemačke Šani Luk, tatu-umetnica.

Ova tridesetgodišnjakinja bila je na muzičkom festivalu kada su je zarobili teroristi u Izraelu, u trenutku kada su izveli iznenadni napad u kojem je ubijeno najmanje 480 i ranjeno više od 3.000 ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Ubilla (@mrrthemi)

 

Njeno beživotno telo bačeno je na prikolicu kamioneta, a na snimcima koji kruže mrežama vidi se kako je telo izlomljeno, dok oko njega grupa militanata slavi, a muškarci pljuju na Šanin.

UPOZORENJE! UZNEMIRUJUĆI VIDEO!

 

 

 

Hamas je tvrdio da je ubijena devojka izraelski vojnik, ali Šanina rođaka Tomasina Vejntraub Luk rekla je za Dejli Mejl da su je članovi porodice prepoznali po tetovažama i frizuri.

 

 

- Nismo ništa znali o njoj. Nadali smo se dobrim vestima, ali to je sigurno Šani. Bila je na muzičkom festivalu. Ovo je horor - rekla je rođaka.

Šani je ubijena nakon što su palestinski militanti započeli brutalni napad na Izrael u subotu ujutru, na 50. godišnjicu Oktobarskog rata. Hamas je udario na Izrael iz vazduha i sa mora, a militanti su prodrli iz Pojasa Gaze, usput otimajući i ubijajući civile i vojnike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opa! Otkriveno šta se krije iza napada na Izrael! Potez Irana najavljuje još strašnije sukobe, u sve upleteni i Saudijci?!
PAMETNOM DOSTA

Opa! Otkriveno šta se krije iza napada na Izrael! Potez Irana najavljuje još strašnije sukobe, u sve upleteni i Saudijci?!

Napad Hamasa na Izrael počeo je masovnim raketnim napadom u subotu ujutru. Nekoliko hiljada raketa (Hamas tvrdi više od pet hiljada, Izraelci oko 2.500) probilo je izraelsku protivraketnu odbranu i počelo da pogađa izraelska naselja. Tada su pripadnici Hamasa ili oštetili zaštitnu ogradu koja deli Gazu od Izraela ili su je preleteli paraglajderima ili su je zaobišli čamcima.

08.10.2023

10:17

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija