• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2023

14:40

Gore društvene mreže, snimak Putina sa samita BRIKS pokrenuo lavinu komentara: Da li je ovo dokaz da predsednik Rusije ima dvojnika?

Printscreen X

Vesti

Gore društvene mreže, snimak Putina sa samita BRIKS pokrenuo lavinu komentara: Da li je ovo dokaz da predsednik Rusije ima dvojnika?

Podeli vest

Video zapis sa samita Briks u Johanezburgu koji je društvene mreže doveo do tačke ključanja.

Vođe država članica grupe BRIKS sastale su se u Južnoafričkoj Republici, a to labavo ekonomsko udruženje u nastajanju nastoji da se nametne kao protivteža dominaciji zapada u globalnim pitanjima.

Na samit su stigli šefovi Brazila, Indije, Kine i Južnoafričke Republike, ali ne i ruski predsednik Vladimir Putin, za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog navodnih ratnih zločina u Ukrajini. Putin se uključio putem videolinka, a društvenim mrežama ekspresno se proširio snimak njegovog javljanja, prenosi Jutrarnji list.

 

 

Naime, Putin u jednom trenutku pogleda u svoju levu ruku, kako bi proverio koliko je sati, ali poznato je da ruski predsednik sat nosi na desnoj ruci. Odmah su se, naravno, pojavile teorije kako je to ustvari njegov dvojnik, koji je zaboravio da Putin nosi sat na desnoj ruci.

Putin na snimku prvo pogleda na levu ruku, a zatim se zbunjeno počeše iza uha kad shvati da tamo nema sat.

"Putinov dvojnik je sve vreme radio tako sjajan posao, a onda je odustao od igre čim je pokušao da pronađe sat na levoj ruci, jer pravi Putin nosi sat na desnoj", "Ups, Putinovom dvojniku nisu rekli da on nosi sat na desnoj ruci", "Kada će FSB da nauči Putinove dvojnike da on nosi sat na desnoj ruci", samo su neki od komentara koji su se pojavili na Iks (Tviter) platformi uz snimak zbunjenog ruskog predsednika.

Drugi su pak komentarisali da je Putin dementni starac koji je zaboravio na kojoj ruci nosi sat.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija