• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2023

21:17

Veliko upozorenje, predsednik Putin je jasno rekao: Rusija otkrila šta će se desiti u slučaju napada na Belorusiju!

EPA-EFE/MIKHAEL KLIMENTYEV/SPUTNIK/KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

Vesti

Veliko upozorenje, predsednik Putin je jasno rekao: Rusija otkrila šta će se desiti u slučaju napada na Belorusiju!

Podeli vest

Ambasador Rusije u Belorusiji, Boris Grizlov, izjavio je da će napad treće strane na Minsk Moskva posmatrati kao napad na Rusiju.

On je naveo da će odgovor podrazumevati sva moguća oružana sredstva.

 

On je naveo da će odgovor podrazumevati sva moguća oružana sredstva. - Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin je jasno rekao da ćemo u okviru Savezne države, u slučaju napada na teritoriju Belorusije to smatrati napadom na Rusiju. Vojna doktrina Ruske Federacije podrazumeva u tom slučaju odgovor svim našim raspoloživim sredstvima naoružanja - rekao je Grizlov.

 

Predsednik Rusije Vladimir Putin je jasno rekao da ćemo u okviru Savezne države, u slučaju napada na teritoriju Belorusije to smatrati napadom na Rusiju. Vojna doktrina Ruske Federacije podrazumeva u tom slučaju odgovor svim našim raspoloživim sredstvima naoružanja - rekao je Grizlov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija