• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

19.08.2023

23:53

(FOTO/VIDEO) Tragedija na Bliskom istoku: U napadu Palestinaca na Zapadnoj obali ubijeni Izraelci otac i sin!

Tanjug/AP/Ohad Zwigenberg

Vesti

(FOTO/VIDEO) Tragedija na Bliskom istoku: U napadu Palestinaca na Zapadnoj obali ubijeni Izraelci otac i sin!

Podeli vest

Dvojica Izraelaca, navodno otac i sin, ubijeni su u današnjem napadu Palestinaca na perionicu automobila u nestabilnom delu Zapadne obale.

Izraelska vojska je saopštila da traga za osumnjičenima i potvrdila da postavlja barikade na putevima u blizini grada Havara, na severu Zapadne obale, gde se više puta događala pucnjava i divljanje jevrejskih doseljenika sa Zapadne obale, koji su palili palestinsku imovinu, prenosi "Asošijeted Pres".

Više od 110 ljudi ubijeno od početka godine

Napad je usledio pošto su zvanični palestinski mediji objavili da je 19-godišnji Palestinac umro od zadobijenih rana posle izraelskog vojnog napada, koji je izveden prošle srede na Zapadnoj obali.

Skoro 180 Palestinaca je ubijeno od početka ove godine i oko 29 Izraelaca u istom periodu, podseća "AP".

Zaposleni u izraelskoj Hitnoj pomoći rekli su da su po dolasku na mesto napada zatekli beživotna tela dvojice Izraelaca starosti 60 i 29 godina, sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija