• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

03.07.2023

10:59

Čudo! Nestali mladić posle 8 godina pronađen živ, njegovo stanje zaprepastilo porodicu!

Printscreen Facebook

Vesti

Čudo! Nestali mladić posle 8 godina pronađen živ, njegovo stanje zaprepastilo porodicu!

Podeli vest

Nestali mladić iz Hjustona navodno je pronađen živ u subotu s posekotinama i modricama po celom telu nakon što je nestao kao tinejdžer pre osam godina, rekli su lokalni zvaničnici i porodica , a prenose američki mediji.

Teksaški Centar za nestale objavio je da se Rudi Farias (25), prijavljen kao nestao 2015. godine kada je imao 17 godina, konačno vratio svojoj porodici.

 

Farias je nestao dok je šetao svoja dva psa u blizini porodične kuće. Centar je objavio da su se tog dana psi vratili kući, ali Farias nije. Mladić je sada u bolnici nakon što su ga prolaznici uočili ispred crkve bez svesti, rekla je njegova majka i dodala da ima posekotine i modrice na glavi.

Patio od depresije i PTSP-a

Njegova majka dodatno je potvrdila da je njen sin psihički i fizički u "teškom stanju", ali je bila zahvalna što se vratio.  U vreme nestanka Farias je patio od depresije, PTSP-a i anksioznosti, objavio je "Texas EquuSearch" 2015. godine.

- Moguće je da je dezorijentisan jer nije uzimao lekove - rekli su tada iz organizacije dok su pokretali potragu za Fariasom. Godinama pre nego što je nestao, njegov brat je poginuo u sudaru motocikla, rekla je porodica 2015.

- Gledao je svog najboljeg prijatelja kako umire pred njim - rekla je 2015. Brenda Paradis, privatna istražiteljka koju je angažovala porodica.

"Ovo je čudo"

Direktor "Texas EquuSearcha" Tim Miler rekao je da se najnoviji razvoj događaja smatra čudom.

- Kako se to dogodilo? Verujemo u čuda i ovo je sigurno bilo čudo. Ne mogu vam ni reći koliko smo puta tražili i koliko je tragova i saveta stiglo, a oni su jednostavno nestali i odjednom - ovo - rekao je Miler.

Miler je također rekao da su mnoga pitanja otvorena sada kada se Farias vratio.

- Ima puno toga što treba uraditi kako bismo videli što se dogodilo, gde se dogodilo, kako se dogodilo - rekao je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija