• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune/Informer

24.04.2023

16:51

SKAJ NJUZ JASAN, KIJEV BROJI SITNO! SAD ĆE NA LETO PRIMORATI ZELENSKOG DA USTUPI TERITORIJU RUSIJI! Ako je ovo tačno, Ukrajina je...

Reuters/Fotoilustracija

Vesti

SKAJ NJUZ JASAN, KIJEV BROJI SITNO! SAD ĆE NA LETO PRIMORATI ZELENSKOG DA USTUPI TERITORIJU RUSIJI! Ako je ovo tačno, Ukrajina je...

Podeli vest

Britanski vojni ekspert Sean Bell napisao je u članku za Sky News da će predsedniku Ukrajine Vldimiru Zelenskom biti potrebno da se pomiri sa gubitkom teritorija, jer će prolećno-leto napredovanje završiti neuspehom.

Najteži zadatak za Volodimira Zelenskog je da se pomiri sa ustupanjem teritorije, napomenuo je on.

Prema rečima analitičara, američke diplomate će pokušati da ubede ukrajinskog lidera da preduzme ovaj težak korak za postizanje mirovnog sporazuma.

Bell je uveren da snage Ukrajinske vojske neće biti dovoljne za osvajanje i održavanje položaja: svako napredovanje će iscrpiti njihove zalihe i staviti ih u izuzetno ranjivo stanje.

Prema mišljenju stručnjaka, Ukrajinska vojska će udariti, ali do kraja leta će izgubiti sposobnost da vodi borbe - to će biti konačni uslovi za pregovore.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pax_orion

pre 1 godinu

hajde ne lupajte gluposti. svi znaju da ako se dopusti aneksija da će to dovesti do stotina ratova po svijetu. tako da lupajte gluposti. nitko normalan to neće prihvatiti. samo vi maštajte vaše mokre snove.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija