• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.sputnikportal.rs

02.02.2023

17:22

ZAPAD DOBRO DA RAZMISLI JOŠ JEDNOM! Iz Kremlja upozorili na moguće posledice! Videćete sav ruski potencijal ako...

Tanjug/AP

Vesti

ZAPAD DOBRO DA RAZMISLI JOŠ JEDNOM! Iz Kremlja upozorili na moguće posledice! Videćete sav ruski potencijal ako...

Podeli vest

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da će kako Zapad bude povećavao isporuke novog naoružanja Ukrajini, Rusija sve više koristiti svoj potencijal kako bi odgovorila tokom specijalne vojne operacije

Peskov je tim rečima prokomentarisao izjavu predsednika Rusije Vladimira Putina koji je danas na koncertu u Volgogradu održanom u čast 80. godišnjice pobede u Staljingradskoj bici rekao da Rusija ima čime odgovori na isporuke zapadne oklopne tehnike Ukrajini.

- To znači da Rusija ima potencijal i da će, kako se (u Ukrajini) bude pojavljivalo novo naoružanje koje isporučuje kolektivni Zapad, Rusija sve aktivnije koristiti svoj potencijal kako bi odgovorila u toku specijalne vojne operacije - rekao je Peskov.

Foto: AP PHOTO

Dmitrij Peskov

Predsednik Rusije Vladimir Putin danas je poručio da je Staljingrad zauvek postao simbol neuništivosti ruskog naroda. On je rekao da je neverovatno da Rusiji opet prete nemačkim tenkovima "leopard", te je poručio da Moskva ima čime da odgovori onima koji joj prete.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mike Andy

pre 1 godinu

Sretna vam svima nova godina, ovo je još jedna godina i ja sam među prvima koje je Bog blagoslovio početkom ove godine. Tražio sam zajmodavca i hrvatska služba za socijalno osiguranje uputila me da se obratim odvjetniku Mikeu Andersonu kako bih dobio osigurani zajam koji će me provesti kroz godinu bez stresa. Nemojte ponovno biti prevareni ove godine, slijedite pravi izvor i nabavite pravi zajam za sebe. Obratite se odvjetniku Mikeu Andersonu i on će vas provesti kroz sve financijske poteškoće. Kontakt putem e-pošte: barrmikeanderson48@yahoo.com Whatsapp: +447467670833

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26