• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/daily mail

09.11.2022

03:33

TRAMPOVA MILJENICA GAZI DEMOKRATSKOG RIVALA U DŽORDŽIJI, spiskao je 15 miliona dolara za kampanju, ali slaba vajda!

Reuters

Vesti

TRAMPOVA MILJENICA GAZI DEMOKRATSKOG RIVALA U DŽORDŽIJI, spiskao je 15 miliona dolara za kampanju, ali slaba vajda!

Podeli vest

Republikanka Mardžori Tejlor Grin ponovo će pobediti na izborima u 14. okrugu Džordžije, predviđa CNN

Očekuje se da će kontroverzna republikanka iz Džordžije trijumfovati, iako je njen demokratski protivkandidat, vojni veterinar Markus Flouers, prikupio više od 15 miliona dolara donacija za kampanju!

Grin, bivša vlasnica građevinskog preduzeća, prikupila je skoro 12 miliona dolara za svoj ponovni izbor, a njena pobeda nije iznenađenje - tri četvrtine glasača u ruralnom 14. okrugu glasalo je za Donalda Trampa na izborima 2020. godine. 

Grin je svojevremeno na jednom portalu objavljivala tekstove koji podržavaju razne teorije zavere, uključujući i one potpuno sumanute gde se navodi da je Hilari Klinton "ubijala redom svoje političke protivnike, i da su masovna ubistva u SAD politički organizovana kako bi se narušio ustav te zemlje".

Podnela je i rezolucije za opoziv američkog predsednika jer je "zanemarivao dužnosti u Avganistanu“, ali i zbog "kršenja imigracionih zakona" i izazivanja bezbednosne krize, kao i zbog uzurpiranja nadležnosti Kongresa ignorisanjem odluka Vrhovnog suda.

Mardžori Tejlor Grin je kao kongresmenka u rezolucijama optuživala Bajdena da je zanemario svoju dužnost jer nije uspeo da obezbedi evakuaciju više hiljada američkih civila i državljana Avganistana, saradnika Amerikanaca kada su talibani preuzeli vlast u Avganistanu.

Važi za miljenicu bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

On je svojevremeno na jednoj konferenciji za štampu rekao da je Mardžori Tejlor Grin "pravi ratnik", zbog njenih napora da dokaže navodnu prevaru na predsedničkim izborima, kada je Bajden pobedio i postao novi predsednik SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TRAMP POBESNEO: PROTEST, PROTEST, PROTEST!
Planeta

TRAMP POBESNEO: PROTEST, PROTEST, PROTEST!

Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas svoje pristalice da protestuju zbog izveštaja o problemima sa glasanjem u nekoliko američkih država na izborima za Kongres

09.11.2022

00:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Deklaraciju Svesrpskog sabora dopuniti tačkom o dejugoslovenizaciji! Đurđev: Institucije moraju da nose srpski prefiks
Politika

Deklaraciju Svesrpskog sabora dopuniti tačkom o dejugoslovenizaciji! Đurđev: Institucije moraju da nose srpski prefiks

Svesrpski sabor je bio nesumnjivo važan događaj u modernoj istoriji našeg naroda, a deklaracija usvojena tokom istog važan dokument, ali ostaje utisak da je istom falila tačka posvećena dejugoslovenizaciji Srbije i Republike Srpske, jer nema nacionalnog buđenja i srpsko-srpskih integracija ukoliko i dalje imamo institucije koje nose ime po državi koja ne postoji već četvrt veka, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

16.06.2024

10:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20