• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer/N.Ć

10.10.2022

17:01

MEDVEDEV I ZAHAROVA NA POTERNICAMA SBU! Ukrajinska služba bezbednosti objavila šokantnu informaciju!

Reuters

Vesti

MEDVEDEV I ZAHAROVA NA POTERNICAMA SBU! Ukrajinska služba bezbednosti objavila šokantnu informaciju!

Podeli vest

Medvedev i Zaharova terete se po članu 110 Krivičnog zakonika Ukrajine „Povreda teritorijalnog integriteta i nepovredivosti Ukrajine“

Služba bezbednosti Ukrajine stavila je na poternicu zamenika predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrija Medvedeva i portparolku Ministarstva spoljnih poslova Rusije Mariju Zaharovu.

RIA novosti navode da se u dokumentu SBU navodi da se Medvedev i Zaharova „kriju od pretkrivične istrage“, a naveden je i datum „nestanka“: 1. mart 2022. godine. Oni se teretu po članu 110 Krivičnog zakonika Ukrajine "Povreda teritorijalnog integriteta i nepovredivosti Ukrajine". 

Medvedev je na čelu Vlade Rusije bio od 2012. do 2020., a na tu poziciju došao je sa funkcije predsednika države, koju je obavljao od 2008. godine.

Foto: Reuters

Marija Zaharova

Direktor istražnog komiteta Rusije Aleksandar Bastrikin naložio je da se pokrene krivični postupak nakon nezakonito izdatih poternica.

„Očigledno je da su odluke SBU donete po izmišljenim osnovama i u suprotnosti su sa zakonom“, istakli su u Istražnom komitetu.proizilazi iz materijala baze podataka Ministarstva unutrašnjih poslova Ukrajine, navodi RIA Novosti.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PETAR

pre 1 godinu

CUJ TI NACISTE UKRAINSKERASPISALI POTERNICE NO U SKLONISTU SIGURNO MEDVEDEV I ZAHAROVA NECE IM DOCI,A ZA KALIBAR NISAM SIGURAN DA NECE IH POSETITI MA GDE BILI ZLOTVORI UKRAINSKI

"GRADSKI LUDACI IZGUBILI VEZU SA STVARNOŠĆU!"
Planeta

"GRADSKI LUDACI IZGUBILI VEZU SA STVARNOŠĆU!"

Rukovodstvo Evropske unije je konačno izgubilo vezu sa stvarnošću i primorava Ukrajince da žrtvuju svoje živote radi stupanja u EU, izjavio je zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev

21.07.2022

12:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija