• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Ruski mediji

05.06.2022

15:18

RUSKI GENERAL OTKRIVA, AKO POČNE VOJNI UDAR U UKRAJINI, EVO ŠTA ĆE BITI! Zelenski je pod nadzorom specijalnih službi Zapada?!

AP PHOTO

Vesti

RUSKI GENERAL OTKRIVA, AKO POČNE VOJNI UDAR U UKRAJINI, EVO ŠTA ĆE BITI! Zelenski je pod nadzorom specijalnih službi Zapada?!

Podeli vest

Bivši komandant Vazdušno-desantnih snaga Rusije, general-pukovnik Georgij Špak, ocenio je mogućnost vojnog udara u Ukrajini

- Činjenica da Zelenski vodi Ukrajinu u najveću katastrofu je već jasna čak i bebi. Ali vojni udar, verujem, neće uspeti - priča Georgij Špak.

Ekspert je rekao da lidera Ukrajine kontrolišu Sjedinjene Američke Države i Velika Britanija – i neće dozvoliti da mu se bilo šta desi. Prema rečima bivšeg komandanta, Zapad će učiniti sve da Zelenski vodi Ukrajinu što je duže moguće.

Foto: AP/Photo

- Njihov zadatak je da oslabe Rusiju što je više moguće kako bismo se zaglavili u Ukrajini kao u Avganistanu. I zato će učiniti sve da Zelenski sedi u svojoj stolici što je duže moguće - zaključio je Špak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zagor

pre 2 godine

Znamo da to neće biti!Pusti šuplju! De nam reci šta će biti sa vojnim udarom,koji je počeo i traje, u Rusiji a koji se krije id javnosti negdje oko 4 sedmice,gdje je pobijeno na desetine srednjih i viših oficira?

Fikus

pre 2 godine

Genral zna tačno šta se dešava i 100% je to tačno. Kad Amerika bude shvatila da je Zelenskom preti ugrožavanje direktne lične bezbednosti biće tajno izvučen iz Ukrajine na zapad gde će dobiti azil i lagodan život dok je živ. Mada ni to nije izvesno, on je za njih potrošna roba a u budućnosti mogao bi da bude veoma neugodan svedok u slučaju da se karte okrenu. Zamislite samo šta bi bilo kad bi progovorio o tome ko je iza cele priče o Ukrajini? Možda ga vojska ni ne likvidira nego njegovi nalogodavci jer mrtva usta ne govore a to će biti smišljeno tako da se za ubistvo optuži Rusija i Putin. Da se kladimo?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija