• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/daily mail

14.05.2022

18:42

Sijevo stanje je ozbijljno?! A kineski predsednik krije bolest! "Dejli mejl" izneo šokantne tvrdnje... (Video)

AP/Photo

Vesti

Sijevo stanje je ozbijljno?! A kineski predsednik krije bolest! "Dejli mejl" izneo šokantne tvrdnje... (Video)

Podeli vest

Kineski premijer Si Đinping neće ići na operaciju aneurizme mozga o kojima se pričalo, tvrde izveštaji iz Kine, a prenosi Dejli Mejl

Blogeri su sugerisali da lider Pekinga (68) preferira tradicionalnu medicinu i da će odbiti operaciju mozga, prema objavama koje su uklonili državni cenzori. Na početku pandemije, Kina je radila na izvozu opcija tradicionalne medicine za lečenje Covida. Si je bio jedan od vodećih zagovornika kampanje.

Premijer se navodno borio dok talas ultra-striktnih karantina zbog Covid-a širom Kine rasteže ekonomiju zemlje - i sposobnost vlade da suzbije neslaganje.

Smatra se da je hitno prevezen u bolnicu krajem prošle godine nakon što su mu lekari uočili ispupčeni krvni sud u mozgu, javila je novinska agencija ANI.

Poput Putina, Sijevo zdravlje je uvek bilo strogo čuvana tajna, prenosi Dejli Mejl.

Obraćajući se gomili u Šenženu tokom prvog Covid talasa 2020. godine, posmatrači su primetili njegov spor govor i kašalj.

Dok je bio u poseti Italiji u martu 2019. godine, Si je prikazan kako primetno šepa i treba mu pomoć dok pokušava da sedne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dimitrije

pre 2 godine

Budale su primetile simptome 2019 i 2020 godine. Aneurizma mozga a dve godine posle neće operaciju. Ljudi pa posle akutne faze ako se ne operiše čovek je mrtav i još se to primećuje dve godine posle. A Putinov kancer, a on 9.maja prošeta celim Crvenim trgom bez problema. Lažljivi Englezi i naivni "novinari" u Srbiji. A relevantni izvori "blogeri"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

milovan

pre 2 godine

Ruski predsednik jako bolestan.!!! Kineski predsednik jako bolestan.!!! Jedino americki Bajden zdrav kao dren,kazu zapadne novine, ha ha ha

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija