• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mediji

17.03.2022

09:54

NEMA VIŠE MUVAČINE SA LOZINKAMA! Oglasio se Netfliks, kompanija pokreće poseban TEST!

PHOTOMASTER

Vesti

NEMA VIŠE MUVAČINE SA LOZINKAMA! Oglasio se Netfliks, kompanija pokreće poseban TEST!

Podeli vest

Test pokretanja Netfliksa koji će pretplatnicima morati da plaćaju dodatnu naknadu za deljenje lozinke van domaćinstva

U pokušaju da suzbije deljenje lozinki van domaćinstava, Netfliks će pokrenuti test u odabranim zemljama koji će podstaći vlasnike primarnih naloga da plate dodatnu naknadu za dodavanje drugih korisnika van svog doma, prenosi Varieti.

Probni period

Test će biti pokrenut samo u Čileu, Kostariki i Peruu, a korisnici će platiti naknadu od 2,99 dolara za dodavanje podčlana van domaćinstva. Čengi Long, direktorka za inovacije proizvoda u Netflik-u, podelila je post na blogu o predstojećem eksperimentu, gde je objasnila da je ovo način na koji kompanija pokušava da olakša deljenje naloga.

- Uvek smo olakšavali ljudima koji žive zajedno da dele svoj Netflik nalog, sa funkcijama kao što su zasebni profili i višestruki strimovi u našim Standard i Premium planovima - napisao je Long. „Iako su ovi bili veoma popularni, takođe su stvorili određenu zabunu oko toga kada i kako Netflik može da se deli. Kao rezultat toga, računi se dele između domaćinstava – što utiče na našu sposobnost da investiramo u sjajne nove TV i filmove za naše članove.”

Foto: reuter

Netfliks


Long je takođe pojasnio da se ovi testovi rade samo kako bi Netflik mogao da posmatra efikasnost dodavanja opcione naknade. „Radićemo na tome da razumemo korisnost ove dve funkcije za članove u ove tri zemlje pre nego što izvršimo promene bilo gde u svetu“, dodala je ona.

Netflik takođe koristi tri zemlje da testira funkciju koja bi omogućila korisnicima da prenesu profile na druge naloge u još jednom pokušaju da ograniči deljenje lozinke. Još uvek nema planova da se bilo koja od ovih promena trajno primeni iu drugim zemljama.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju!
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju!

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija