• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2023

11:57

SUD U PODGORICI ODLUČIO! PRODUŽEN PRITVOR MILU BOŽOVIĆU!

Printskrin RTCG

Balkan

SUD U PODGORICI ODLUČIO! PRODUŽEN PRITVOR MILU BOŽOVIĆU!

Podeli vest

Krivično veće Višeg suda u Podgorici produžilo je pritvor uhapšenom predsedniku Opštine Budva Milu Božoviću za još dva meseca, saopšteno je iz tog suda.

Apelacioni sud prethodno je ukinuo rešenje Višeg suda o produženju pritvora Božoviću i predmet vratio tom sudu na ponovni postupak i odlučivanje, prenose Vijesti.

Božović je uhapšen 13. aprila, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, zbog optužbi da je stvorio kriminalnu organizaciju, a sumnjiči se i da je učestvovao u najmanje tri transporta kokaina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija