• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.04.2023

19:35

Akcija "Niste sami, imate prijatelje" odvela predstavnike m:tel-a u posjetu manastiru Rmanj

mtel

Balkan

Akcija "Niste sami, imate prijatelje" odvela predstavnike m:tel-a u posjetu manastiru Rmanj

Podeli vest

Kompanija m:tel, nekoliko dana nakon potvrde da je i u ovoj godini najbolja mobilna mreža u BiH, pokazuje da finansijski rezultati odavno nisu jedino mjerilo uspjeha, jer biti veliki ne znači isključivo nizati pobjede na tržištu.

Pokazatelj toga je još jedna u nizu donacija, kojom m:tel pomaže zajednicu u kojoj živi i posluje. Ovaj put, generalna direktorka kompanije m:tel, gospođa Jelena Trivan, sa svojim saradnicima, je pred najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs, obišla manastir Rmanj u Martin Brodu.

Foto: mtel

U ime kompanije m:tel, gospođa Trivan je uručila donaciju za potrebe dovršetka obnove i izgradnje manastira Rmanj te proslave jubileja 580 godina postojanja ovog manastira. Donacija je pristigla na molbu i poziv episkopa bihaćko-petrovačkog Sergija. Manastir Rmanj, najzapadniji je manastir u Bosni i Hercegovini, više puta rušen i obnavljan, zadnji put 1944. godine na Veliki čevrtak, od strane njemačkih aviona.

Foto: mtel

- Simbolično, na Veliki četvrtak, dan kada je ovaj manastir srušen do temelja, želim da pošaljem podršku i poručim sveštenstvu, ali i narodu ovog kraja, da nisu sami. Velika je pomoć, pre svega ljudska, da obiđemo naše ljude koji žive po selima ovog kraja, da im donesemo pakete i da im kažemo da smo uz njih. Želela sam da sa svojim kolegama, u susret Vaskrsu, donesem pomoć i ovom kraju, ovoj eparhiji. Mi jesmo ktitori i bićemo ktitori i priložnici manastira Rmanj, i pomagaćemo mu i dalje. Hoću da sveštenstvu u ovom kraju, kao i monasima i narodu koji ovde živi, poručim da smo sa njima i da ma koliko im bilo teško, uvek imaju osećaj da nisu sami i da nisu zaboravljeni - izjavila je ovom prilikom Jelena Trivan.

Foto: mtel

Predstavnici kompanije m:tel, zajedno sa generalnom direktorkom, su u sklopu akcije "Niste sami, imate prijatelje", obišli i povratnike koji žive u okolnim selima, kojima su uručili pakete hrane i proizvoda za higijenu. Putem akcije "Niste sami, imate prijatelje", m:tel je nastavio da donira i pomaže svim kategorijama društvene zajednice u kojoj posluje. U prethodnoj godini, u sklopu ove akcije, pomognute su brojne povratničke zajednice u Petrovcu, Drvaru, Glamoču, Grahovu, Odžaku, Bihaću i mnogim drugim mjestima, a niz donacija m:tela, kojima pomažu društvo, se nastavlja i u 2023. godini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija