• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

29.10.2022

20:47 >> 22:33

Uhapšen radnik pumpe koji je snimao Mladena Dulića!

printscreen

Balkan

Uhapšen radnik pumpe koji je snimao Mladena Dulića!

Podeli vest

Policija je uhapsila Veljka Trišića, radnika benzinske pumpe sa video-snimka na kojem je prikazan kako snima Mladena Dulića (22) iz Laktaša, koji se ubio

On je osumnjičen za neovlašćeno snimanje.

Podsetimo, Mladen Dulić, mladić star samo 22 godine, oduzeo je sebi život nakon što je zbog neslane i bizarne šale postao predmet podsmeha i pritiska na društvenim mrežama koji više nije mogao da izdrži.

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao se pre dva dana u Jakupovcima kod Laktaša. Tragedija se dogodila juče u popodnevnim časovima.

Mladen Dulić će biti sahranjen u nedelju u 13 časova, na Gradskom groblju u Laktašima.

Iza Mladena ostaju otac, majka, sestra s borodicom, baka, brojni prijatelji i rodbina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

lepo ucesnici na dozivotnu robiju pa ce to biti sala za njih

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija