• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/gradskilive

09.08.2022

09:56

Krenuo pod Ostrog, ali tog dana je nešto drugo bilo suđeno! Svi pričaju o herojskom postupku Darija Šarića!

Balkan

Krenuo pod Ostrog, ali tog dana je nešto drugo bilo suđeno! Svi pričaju o herojskom postupku Darija Šarića!

Podeli vest

Dario Šarić i njegova djevojka Bojana Šarkan iz Gradiške krenuli su u manastiri Ostrog u Crnoj Gori, ali igrom sudbine nisu stigli tamo, već na mesto gde se odigravala borba za spas jednog života

Dario i Bojana nisu mogli da pređu granicu i odu pod Ostrog jer je Bojana zaboravila dokumente, pa su na izlasku iz BiH morali da napuste autobus.

 – Dok smo čekali prevoz za Trebinje, jer smo odlučili tamo da provedemo vikend kad već nismo gde smo planirali, naišao je automobil BG tablica. Velikom brzinom prošao je kroz granični prelaz i zaustavio se sa desne strane puta. Iz vozila su izašli uplakani majka i otac sa još dvoje dece – priča za Bojana Šarkan za portal Gradskilive.

Mladi par je video da da nešto nije uredu i pritrčali su prema automobilu.

– Dario je dečaka, koji je bio van sebe i grcao krv, oborio na stranu i ne oklevajući na silu mu otvorio usta i izvukao jezik. Svi su bili u šoku, niko nije prilazio. Dario je rekao da se zovne hitna pomoć, što je i uradio pogranični policajac. Dok smo čekali hitnu on se borio za Strahinju koji je došao malo sebi, ali i dalje u neznanju šta ga je snašlo. Hitna pomoć je došla nakon 10 minuta i povezala malog Strahinju u Trebinje – kaže Bojana Šarkan.

Prema njenim rečim, ustanovljeno je da je dječak imao prvi napad epilepsije koji je bio vrlo jak i dug. Dečaka su kasnije iz Trebinja odveli u Beograd gde će dobiti svu potrebnu terapiju.

– Jutros su nam se javili majka Kristina i Strahinja, izrazili su zahvalnost što su i podelili na društvenim mrežama – kaže Bojana.

– Sa ovim svim hoću da kažem kako je dragi Bog i Sveti Otac Vasilije bio među nama te nas je zaustavio da pređemo granicu i pomognemo hrabrom Strahinji – zaključila je za Gradiskalive.com Bojana Šarkan.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija