• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Klix.ba

23.06.2022

09:42

DRAMA AVIONA KROACIJE ERLAJNZA NA LETU ZA SARAJEVO! Letelica oštećena iz VATRENOG ORUŽJA?!

Balkan

DRAMA AVIONA KROACIJE ERLAJNZA NA LETU ZA SARAJEVO! Letelica oštećena iz VATRENOG ORUŽJA?!

Podeli vest

Avion Croacije erlajnza koji je sinoć iz Zagreba sleteo na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu ima oštećenja za koje se pretpostavlja da su nastala iz vatrenog oružja


Pilot koji je upravljao avionom po dolasku na sarajevsku pistu prijavio je oštećenja na trupu aviona, a prema prvim nezvaničnim informacijama, oštećenja su nastala pucnjevima iz vatrenog oružja, saznaje Klix.ba.

O slučaju je obavešteno Tužilaštvo BiH, a uviđaj na pisti sarajevskog aerodroma je u toku.

"Nakon zaprimljene informacije, da je redovnom kontrolom avionom na aerodromu Sarajevo, koji je stigao letom iz Zagreba, na trupu letelice uočeno oštećenje za koje postoji mogućnost da je naneseno zrnom iz vatrenog oružja, dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH zatražio je provođenje uviđaja, koje će sprovesti uviđajna ekipa, uz prisustvo službenika Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH", saopšteno je.

Treba istaći da sigurnost putnika tokom leta nije bila ugrožena, a detaljnim pregledom utvrdiće se način oštećenja kao i sigurnost letelice ova za dalji let.

Za sada nije poznato gde je avion oštećen i kako je uopšte došlo do ovog incidenta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija