• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

23.04.2024

15:29

Jelena Đoković nikad nije izgledala bolje! Noletova supruga blista, ovo je njena ishrana

ATAIMAGES

Zdravlje

Jelena Đoković nikad nije izgledala bolje! Noletova supruga blista, ovo je njena ishrana

Podeli vest

U ishrani Jelene Đoković dominira sirova hrana.

Nema sumnje da je Jelena Đoković jedna od najzgodnijih dama, na našoj javnoj sceni. Međutim, za razliku od mnogih drugih poznatih ličnosti, ona nikada nije krila da veoma vodi računa o svojoj ishrani, vežbanju i celokupnom zdravlju. 

Ona se nedavno pojavila na jednoj dodeli nagrada i apsolutno oduševila sve prisutne svojim stajlingom. Dugačka crna haljina možda jeste skrivala njenu izvajanu figuru, ali je s druge strane i te kako isticala vitak struk i lepe ruke. 

Da je jednostavnost često najbolji izbor, Jelena redovno pokazuje svojim načinom oblačenja, koji skoro uvek sveden, ali ipak dovoljno efektan da se o njemu govori i danima kasnije. 

Foto: EPA

Jelena i Novak Đoković

Poznato je da Jelena, kao i Novak Đoković, ne jedu meso, već se njihova ishrana bazira na namirnicama koje su pune vlakana i vitamina. 

U njenom veganskom jelovniku dominiraju povrće i voće, a za namirnice koje ne sme da konzumira pronalazi adekvatne zamene. Jedna od namirnica koja je neizostavni deo ishrane u porodici Đoković je kinoa, koja je puna dobrih svojstava - proteina, dijetalnih vlakana, vitamina B, i raznih minerala.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne jedem meso, ribu, mlečne proizvode ili šećer. Moja dijeta je 70 odsto sirova hrana, 30 odsto kuvana (supa, testenina, kinoa, pirinač). Ja nemam problema sa glutnom, ali ga ipak radije izbegavam. Da li je teško? Ne, ako znate zašto to radite i ako ste dobro informisani o tome. I da, teško je naći pravu hranu, pripremljenu na zdrav način. Zato je organizacija i dobro informisanost ključna. - otkrila je svojevremeno Jelena na svom Instagramu, na kojem s vremena na vreme deli i fotografije svojih obroka. 

Da li biste probali nešto od ovoga?

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija