• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.10.2023

09:50

Kada muška stvar ne radi kako treba! Doktor upozorava - ako imate problem sa erekcijom obavezno se testirajte

freepik

Zdravlje

Kada muška stvar ne radi kako treba! Doktor upozorava - ako imate problem sa erekcijom obavezno se testirajte

Podeli vest

Problem sa erekcijom zna da bude velika muka koja utiče na ponašanje muškarca i urušava njegov libido.

Doktor Džef Foster redovno deli zdravstvene savete ko god mu se putem Interneta obrati za pomoć. Ovog puta osvrnuo se na jednog pacijenta koji ima problem sa svojim polnim organom. Šta raditi ukoliko muškarac ne može da doživi potpunu erekciju?

- Iako je puna erekcija često posledica pada nivoa testosterona, to nikako nije jedini uzrok erektilne disfunkcije. Simptomi niskog testosterona su često višefaktorni - objasnio je na početku dr Foster.

Foto: Freepik

 

 

Muškarci se često osećaju umornije, razdražljivije i čak se mogu žaliti na maglu mozga, depresiju i promenu oblika tela. Doktor ističe da je u tim situacijama ključno je da utvrdite da li su problemi sa erekcijom hormonalni ili zbog nečeg drugog. Razgovor sa svojim lekarom je prvi korak ka rešavanju problema.

- Testiranje testosterona nije dovoljno da se potvrdi da li je nivo prihvatljiv ili ne i mnogi pacijenti mogu zapravo da imaju nizak nivo testosterona, što se ne pokazuje jasno na testu koji dobijate od svog lekara opšte prakse. Ako mislite da imate nizak testosteron, ali se nivo vraća u normalu, moraćete da posetite urologa - savetovao je doktor za kraj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija