• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2024

19:00

Zarađuje hiljade evra, a pretvara se da je nepokretna u kolicima! Pogledajte šta još radi zbog para (VIDEO)

Printscreen/TikTok/misschloewelsh

Zanimljivosti

Zarađuje hiljade evra, a pretvara se da je nepokretna u kolicima! Pogledajte šta još radi zbog para (VIDEO)

Podeli vest

Kloi Velš potvrdila je da mesečno može da zaradi i do 6.000 evra.

Muškarce svašta uzbuđuje, pa tako i žene u gipsu i zavojima. Za ovaj čudan fetiš sasvim slučajno je saznala atraktivna Kloi Velš, 36-godišnja Britanka iz Vreksama, koja na tome već godinama odlično zarađuje.

Kloi je za Bristol Live potvrdila da mesečno zna da zaradi oko čak 6.000 evra tako što se pretvara da ima slomljene noge, a u taj se biznis upustila tokom karantina 2020. godine.

 

@misschloewelsh Do you like me in pink? #pantyhose #pinkdress #fyp ♬ My feelings cant explainnnn - teagan stokes

 

Kloi Velš je zaista slomila oba stopala pre sedam godina nakon što je ispala iz taksija, a kada je u junu 2017. godine trebala da započne karijeru na novom poslu, ugovor joj je raskinut jer nije mogla da hoda.

Iz tog je razloga ostala bez dinara u džepu i to je otišlo tako daleko da je bila prisiljena da proda kuću, pa je tokom pandemije otvorila profil na OnlyFansu i počela da snima sadržaje namenjene odraslima.

 

 

Tamo su počeli da joj stižu zahtevi pratilaca da počne da se snima "polomljena" na šta je bez puno premišljanja pristala. Danas provodi sate i sate izrađujući vlastite gipseve od pariškog gipsa, a u međuvremenu je nabavila i štake.

- Nikada ne bih mogla da zaradim toliki novac uz neki normalan posao i mislim sam spremna da nastavim da to radim zauvek - ispričala je.

Prisetila muškarca koji je od nje zatražio da se zavije u gips poput mumije, smesti u invalidska kolica i na sebe postavi lažni trudnički stomak. 

- Budući da je u pitanju tako dobar novac, ma ništa me ne smeta u ovoj industriji - izjavila je osvrćući se na to.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija