• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2024

22:02

Auuu! Anastasija koja ima najveće obraze na svetu pokazala kako je izgledala pre operacija, dobro pogledajte (FOTO)

prinstkrin/instagram/justqueen88

Zanimljivosti

Auuu! Anastasija koja ima najveće obraze na svetu pokazala kako je izgledala pre operacija, dobro pogledajte (FOTO)

Podeli vest

Influenserka Anastasija Pokreščuk (36) za koju se veruje da ima "najveće obraze na svetu" zahvaljujući plastičnim operacijama, šokirala je objavom na Instagramu kada je postavila svoje slike na kojima se vidi kako je izgledala pre intervencija.

Anastasija je postala viralna na društvenim mrežama zahvaljujući svom izgledu, a popularna infuenserka ne krije da je veliki ljubitelj plastične hirurgije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasiia👑 (@justqueen88)

 

Ona je pre deceniju izgledala potpuno prirodno, a fotke na kojim je prikazana pre i posle operacija objavila je na društvenim mrežama i šokirala pratioce.

 

 

Anastasija je tokom godina potrošila hiljade na operacije, a njeno telo prošlo je kroz veliku transformaciju. Operisala je grudi, jagodice, zadnjucu, vilicu, usta... 

Pogledajte sliku pre i posle svih operacija:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija