• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2024

11:10

Pojavio se potpuno go na dodeli Oskara, a ovo sigurno niste znali! U teretani je prava zver, ima 7 obroka dnevno (FOTO)

profimedia

Zanimljivosti

Pojavio se potpuno go na dodeli Oskara, a ovo sigurno niste znali! U teretani je prava zver, ima 7 obroka dnevno (FOTO)

Podeli vest

Džon Sina, glumac koji se pojavio go na ovogodošnjoj dodeli Oskara, poznat je po svom stilu života koji podrazumeva intenzivne treninge, a neki zanimljivi detalji iz njegovog života manje su poznati javnosti.

Džon Sina je bivši rvač koji se okrenuo glumi, a postao je najpoznatiji kao pomalo blesavi superheroj Peacemaker kojeg je glumio u istoimenoj seriji i filmu ‘Suicide Squad‘.

Sina je privukao pažnju na sebe svojim skečom na ovogodišnjoj dodeli Oskara, u kom se pojavio potpuno go, samo sa kartonom koji pokriva intimne delove.

Foto: profimedia

 

 

Skeč je podsetio na događaj od pre 50 godina kad je pozornicom usred govora Davida Nivena protrčao goli Robert Opel.

Ove godine Sina se stidljivo pojavio iza zavese i nakon razmene nekoliko duhovitosti izašao potpuno go da najavi kategoriju najboljih kostima. Intimne delove je prekrio kovertom s imenom pobednika.

Šampion u rvanju i humanitarni radnik

A nakon dodele Oskara, mnogi su se pitali ko je Sina u stvari? 

On je strastveni bodibilder, filantrop i sportista, a go se već pojavio u seriji "Mirotvorac".

Ima jedno od najistreniranijih tela u Holivudu, a 16 puta je bio šampion u rvanju. Rođen je u Masačusetsu i ima tri brata. Pre nego što je postao poznat, radio je kao obezbeđenje, telohranitelj i vozač limuzine, a u svetu rvanja nastupao je pod pseudonimom „Prototip“.

Manje je poznato i da je on veliki humanitarac, a drži Ginisov rekord po broju ispunjenih želja za bolesnu i umiruću decu za organizaciju 'Make A Vish Foundation'. Ispunio je preko 650 dečjih želja.

Sina ima i sređen privatni život. Od 2020. godine oženjen je inženjerom Šaj Šarijatadeh.

Sedam obroka dnevno

On, inače, ima 46 godina i visok je 185 cm. Težak je oko 114 kg i ima jedan od najbrutalnijih režima ishrane i treninga. 

Pošto je Sina zavisnik od teretane, njegovu ishranu često nazivaju neukusnom, a jede čak sedam obroka dnevno.

Unosi oko 3.600 kalorija dnevno, a ovako je objasnio svoju formulu Men's Health-u: 450 grama ugljenih hidrata, 290 grama proteina, 65 grama masti.

 

 

Objasnio je da unosi tako velike količine hrane zbog velike potrošnje tokom napornog treninga.

Tako, na primer, njegov jutarnji obrok izgleda ovako: ujutru pojede omlet od 4 jajeta, a u njega doda malo sira, šunke i dinstanog povrća. Da mu to ne bi dosadilo, za doručak ponekad pojede 100 grama ovsenih pahuljica, 6 belanaca i 2 cela jajeta.

Ogromnu količinu hranu pojede i tokom svih ostalih obroka.

Brutalni treninzi

On trenira pet puta nedeljno, a tokom treninga troši ogromne količine energije.

Mnogi tvrde da muškarac mora biti genetski predodređen da ima ovoliku količinu mišića, ali Sina je više puta podsećao da je u srednjoj školi bio nerazvijeni štreber i da je imao samo 54 kilograma.

 

 

Njegov plan u teretani je uvek bio zasnovan više na zapremini nego na snazi, a njegov omiljeni režim uključuje tri ili četiri seta lakših tegova.

Akcija u teretani počinje ponedeljkom, kada su noge i listovi prvi na redu. Utorkom su to grudi, sredom ruke, četvrtkom ramena, a petkom leđa.

Omiljen režim mišićavog glumca podrazumeva pet dana teretane i dva dana odmora. On smatra da je to je njegova formula uspeha.

Više o njegovom nastupu na ovogodošnjoj dodeli Oskara pročtajte OVDE.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija