• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.10.2023

13:15

Kupio kore za pitu na akciji pa postao loto milioner! Umesto da pobegne sa novcem, probudio se u ponedeljak u zoru i napravio šok potez (VIDEO)

youtube/CityNews

Zanimljivosti

Kupio kore za pitu na akciji pa postao loto milioner! Umesto da pobegne sa novcem, probudio se u ponedeljak u zoru i napravio šok potez (VIDEO)

Podeli vest

Jedan čovek je doživeo iskustvo za koje se kaže da se dešava jednom u milion ljudi i samo čistim srećnicima.

Šta biste prvo uradili da dobijete na lutriji? Mnogi bi gotovo sigurno dali otkaz na poslu, ali ne i Pjer Ričer, koji je zaista dobio na lotu i u ponedeljak se probudio u 4.30 ujutru da bi otišao na posao.

60-godišnjak iz Kvebeka godinama radi kao vozač i menadžer otpreme u jednoj firmi i nije želeo da ostavi svoje kolege na cedilu, čak ni nakon što je osvojio 50 miliona kanadskih dolara.

- Ne mogu da ih ostavim same, na cedilu. Bez mene odeljenje ne bi funkcionisalo - rekao je novinarima skromni Pjer.

On je priznao i da nema veliku platu, ali mu je svejedno nezamislivo da napusti kolege i firmu.

 

 

Pjer je rekao da će razmisliti još nekoliko nedelja, ali da nema nameru da se povuče s posla. Od dobitka će kupiti novi automobil i kuću.

- San mi je da pokosi travnjak ispred svoje kuće, i to je otprilike to - zaključio je ovaj srećni Kanađanin, koji je listić uplatio sasvim slučajno.

Otišao je sa ćerkom po kore za pitu koje su bile na akciji i usput je uplatio listić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija