• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2023

12:18

Novi udar na kraljevsku porodicu? Osvanuo dokumentarac princa Harija - isplivaće sve tajne  (FOTO)

EPA

Zanimljivosti

Novi udar na kraljevsku porodicu? Osvanuo dokumentarac princa Harija - isplivaće sve tajne (FOTO)

Podeli vest

U dokumentarnom filmu '"Heart of Invictus" princ Hari otkriva koliko mu je bilo teško da odrasta bez podrške roditelja i optužuje porodicu za zanemarivanje.

U decembru prošle godine je izašao dokumentarac "Hari i Megan"za koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Hari (38) i Megan Markl (42), dobili 100 miliona dolara.

Time su još više narušili ionako loše odnose s članovima britanske kraljevske porodice, a izneli su i mnogo optužbi od kojih se dvor uporno ograđivao.

Foto: EPAIMAGES

 

 

U novom dokumentarcu '"Heart of Invictus" ("Nepobedivo srce") Hari optužuje porodicu da su ga zanemarili nakon što se vratio iz Avganistana. 

U vojnoj misiji bio je 2008. godine, a niko od članova porodice nije mu pomogao da izađe na kraj sa problemima. Princ nije znao kako da se nosi sa traumama koje je doživeo.

 - Nažalost, kao i mnogi od nas, prvi put kada pomislite o odlasku na terapiju je onaj trenutak kada ležite na podu u fetalnom položaju, želeći da ste se ranije pozabavili svojim problemima. I to je nešto što sam želeo da promenim -  rekao je Hari.

Dokumentarac je od danas dostupan, ali zasad samo u Americi.

Ima pet epizoda, a Hari je u njemu za sebe rekao da je otac dvoje dece, vlasnik psa, suprug i pokrovitelj Invictus Games Foundacije, organizacije koja pomaže ratnim veteranima u psihološkom oporavku.

 

Nije zaboravio ni to koliko mu je teško bilo kada je s 12 godina izgubio majku, princezu Dajanu.

- Ni tada nisam imao podršku. Niti porodice, niti stručnjaka koji bi mogao da me posavetuje i razjasni mi šta se sa mnom događa - govorio je Hari.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Princ i njegova supruga Megan Markl, nekadašnja glumica, nadaju se kako će ovaj dokumenatrac postići veliki uspeh u svetu. 

Hari bi trebalo da se oko 7. septembra pojavi u Engleskoj, gde dolazi da prisustvuje humanitarnoj ceremoniji. Biće u rodnoj državi samo dan pre prve godišnjice smrti svoje bake, kraljice Elizabete II. U to vreme će u zemlji biti i njegov otac i brat. Ipak, bez obzira na tu činjenicu, nema naznaka da će se sastati i porazgovarati.

Odnos princa Harija i kralja Čarlsa i princa Vilijama  i dalje je na klimavim nogama, a trenutak pomirenja nije ni na vidiku, ispričao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Hari je nedavno zvanično ostao bez titule Njegovog Kraljevskog Visočanstva. Poslednji put je bio u prisustvu oca i brata na očevom krunisanju 6. maja ove godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija