• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.08.2023

22:00

Pet malih feng-šui saveta za bolji život! Prizovite sreću u vaš dom

Shutterstock

Zanimljivosti

Pet malih feng-šui saveta za bolji život! Prizovite sreću u vaš dom

Podeli vest

U spavaćoj sobi treba da imate tri ili devet biljaka ako želite da poboljšate seksualni život...

Feng-šui je drevna veština čiji je cilj harmonija i ravnoteža u prostoru u kom živimo, doprinosi pozitivnoj energiji u životu. Iako pravila feng-šuija mogu biti komplikovana, počnite od nekih jednostavnih, koji vam mogu pomoći da već danas imate organizovaniji i srećniji život.

U spavaćoj sobi

Krevet treba da vam stoji između vrata i prozora. Izbegavajte da kačite nešto teško iznad kreveta i potrudite se da su vam vrata koja vode u sobu uvek zatvorena, uključujući i vrata od ormara. Savetuje se da u spavaćoj sobi uvek imate tri ili devet biljaka ako želite da poboljšate seksualni život.

Foto: Shutterstock

Krevet treba da vam stoji između vrata i prozora

Za radnim stolom

Ako ste leđima okrenuti vratima, verovatno nećete dobiti dovoljnu količinu pozitivne energije. Neka vam sto uvek bude uredan, a pokušajte da uklopite boje poput više nijansi ljubičaste. Crna boja poboljšava aspekt karijere i novca, kao i kreativnost. Obavezne su saksijske biljke, kao i fotografije porodice i dragih ljudi, ili bilo šta što vas podseća na njih.

U dnevnom boravku

Dnevni boravak treba da bude topla, otvorena prostorija koja odslikava vaš lični stil. Upotpunite je umetničkim delima, fotografijama ili sitnicama koje vam znače. Neka osvetljenje bude što je svetlije i prirodnije.

Foto: Freepik.com

I u kuhinji treba da imate biljke

U kuhinji

I u kuhinji treba da imate boje poput plave i ljubičaste, kao i biljke. Dominantan treba da bude šporet, a ostali kuhinjski elementi trebalo bi da budu okrenuti ka njemu.

U kupatilu

Kupatilo je prostor za čišćenje tela i u uma, pa i ono treba da bude čisto i uredno. Koristite nežne nijanse poput plave, koja prema feng-šui principima ima jin energiju i naglašava osećaj smirenosti i opuštenosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija