• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.06.2023

17:29

MEGAN FOKS u MINIJATURNOM BIKINIJU Vrelina koja obara s nogu (FOTO)

EPAIMAGES

Zanimljivosti

MEGAN FOKS u MINIJATURNOM BIKINIJU Vrelina koja obara s nogu (FOTO)

Podeli vest

Dovoljno je napomenuti da je ova objava Megan Foks u samo sat vremena prikupila više od milion lajkova na Instagramu...

U moru retuširanih fotografija poznatih ličnosti na Instagramu, najnovija objava holivudske glumice Megan Foks pravo je osveženje. Lepotica za kojom mnogi momci uzdišu iznenadila je selfijem iz ptičje perspektive, na kome se zaista čini da nema fotošopa.

Zvezda "Transformersa" i verenica kontroverznog muzičara Mašin Gan Kelija pozirala je ležeći na kauču u malom crnom bikiniju. Vide se male nesavršenosti, ali proporcije čuvene seks bombe jednostavno ostavljaju bez daha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Dovoljno je napomenuti da je ova objava u samo sat vremena prikupila više od milion lajkova na Instagramu. Komplimenti pljušte i čini se kako svi pozdravljaju glumičinu odluku da se napokon prikaže u pravom svetlu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija