• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

08.03.2023

08:10

OD KARTONA PRAVI MAGIJU! Dela ovog mladog umetnika ostavljaju bez teksta - a tek kada vidite kako je kreirao Fridu Kalo! (VIDEO)

Instagram/gabrihel8

Zanimljivosti

OD KARTONA PRAVI MAGIJU! Dela ovog mladog umetnika ostavljaju bez teksta - a tek kada vidite kako je kreirao Fridu Kalo! (VIDEO)

Podeli vest

Gabrijel Đunta oduševljava ljude širom sveta skulpturama koje pravi od kartona.

Umetnik Gabrijel Đunta ima samo 19 godina, a već je stekao veliku popularnost na društvenim mrežama, naravno zahvaljujući njegovim delima.

On pravi skulpture od kartona u obliku ljudi i životinja, a samo na Instagramu ga prati skoro 200.000 ljudi.

 Pored kartona, koristi i druge predmete, najčešće za reciklažu, poput plastičnih flaša, a jedna od najzanimljivijih dela su mu definitivno Frida Kalo, Avatar, kao i slončići mama i beba.

Evo kako to izgleda:

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi prelomio: Mitar i Vlahović napadaju Engleze, Tadić na klupi!
EURO 2024

Piksi prelomio: Mitar i Vlahović napadaju Engleze, Tadić na klupi!

Dragan Stojković Piksi odlučio je da napadne Engleze sa dva napadača! Fudbalska reprezentacija Srbije večeras (21.00, RTS 1, Arena 1 premijum) utakmicom protiv Engleske započinje Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a sva je prilika da će "orlovi" jednog od favorita na turniru napasti sa dva centarfora - Aleksandrom Mitrovićem i Dušanom Vlahovićem!

16.06.2024

10:22

Srbi podigli Gelzenkirhen na noge! Zastave, navijanje i Ceca sa razglasa (FOTO/VIDEO) Uživo
EURO 2024

Srbi podigli Gelzenkirhen na noge! Zastave, navijanje i Ceca sa razglasa (FOTO/VIDEO)

Današnji program na Evropskom prvenstvu biće otvoren utakmicom utakicom grupe D, koju će u Hamburgu od 15.00 časova (Arena 1 premijum, RTS 1) odigrati Poljska i Holandija. Od 18.00 časova (Arena 1 premijum, RTS 1) sastaće se u Slovenija i Danska u Štutgartu, dok je za Srbe vrhunac večeras od 21.00 čas (Arena 1 premijum, RTS 1), kada će u Gelzenkirhenu snage odmeriti Srbija i Engleska.

16.06.2024

12:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20