• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2023

12:27

NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU SE SLIKALA U TANGAMA! Telo kao izvajano, ostavlja bez daha! (FOTO)

Printscreen You Tube HeyUGuys

Zanimljivosti

NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU SE SLIKALA U TANGAMA! Telo kao izvajano, ostavlja bez daha! (FOTO)

Podeli vest

Brazilska manekenka Izabel Gular važi za jednu od najzgodnijih žena na svetskoj javnoj sceni. Na društvenoj mreži je objavila sliku koja je potvrdila ove tvrdnje i izazvala gomilu reakcija

Poznata manekenka Izabel Gular obradovala je fanove na društvenim mrežama i objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikada, ako se to uopšte može reći s obzirom na to da je ona uvek u najboljem mogućem izdanju.

 

 

"Ne postoji savršenija", "Posebna", "Čim vidim tvoju sliku, dobijem motivaciju za trening", komentarišu na ovoj društvenoj mreži. Kao što možemo videti, Izabel je mnoge pokrenula da se okrenu vežbanju čemu je ona posvećena godinama.

Neki je čak zovu i 'Telo' aludirajući na nadimak koji je pre više decenija dodeljen slavnoj manekenki El Makferson.

 

 

Ima i onih koji ističu da je slika možda fotošopirana jer Izabel na njoj izgleda savršeno zgodno. Ali tu je i komentar:

- Ti si savršena baš takva kakva jesi, čemu ovoliki fotošop.

Komentar nije u potpunosti pozitivan, ali ide u prilog tome da joj je fizički izgled besprekoran.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 1 godinu

Mnogo bolje izgleda ... - OBUČENA...! Moj savet: Ne svlači se sestro ... - dok se malo ne podgojiš...!! To će ti i drugi kazati...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Srbija