• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

16.01.2023

10:48

SAD MOŽE DA GA GRLI DO BESVESTI! Žena isheklala sina, jer on više ne provodi toliko vremena sa njom! (Foto)

Instagram/mariekevoorsluijs

Zanimljivosti

SAD MOŽE DA GA GRLI DO BESVESTI! Žena isheklala sina, jer on više ne provodi toliko vremena sa njom! (Foto)

Podeli vest

Pošto sin, smatrajući da je sada odrastao, ne želi više da se mazi sa majkom, ona je napravila heklanu verziju njega, u prirodnoj veličini

Marieke Vušluajs iz Holandije ima sina tinejdžera, koji je u fazi da ga više ne zanima toliko druženje, maženje i grljenje sa mamom, već prijatelji i mobilni telefon.

Ipak, ova mama je našla rešenje, za koje joj je trebalo samo predivo i igle. Marieke je svog sina isheklala i to u pravoj veličini.

Obratila je pažnju na detalje, pa mu je tako dodala i kačket, sat, patike, a naravno i džemper i pantalone.

 

 

Kako bi stvar bila još zabavnija, ona je svog "novog sina" fotografisala u raznim situacijama, poput onih gde vozi bicikl, čuva psa ili njoj verovatno omiljena, dok ga grli.

Naravno, komentari su raznoliki, pa je tako i onih koji smatraju da je potpuno omanula i da lutka izgleda u najmanju ruku jezivo, dok drugi zapravo hvale njenu kreativnost.

 

 

Marieke ističe da su u izradi ove lutke učestvovali svi porodično, pa i sam sin, a za završetak projekta im je bilo potrebno dva meseca.

Pored ovoga, žena je pravila i razne druge predmete iz svakodnevnog života, kao što su televizor, biljke, šunke itd.

Šta vi mislite o ovoj njenoj rukotvorini? 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!
Veliko otkriće

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!

Na grčkom ostrvu Krit, otkriven je izuzetan kameni spomenik u obliku prstena star 4.000 godina, koji se nalazi na vrhu brda Papura, severozapadno od grada Kasteli. Ova monumentalna građevina iz bronzanog doba prostire se na površini od 1.800 kvadratnih metara i predstavlja značajan arheološki nalaz koji ukazuje na bogatu istoriju i kulturu minojskog perioda na ostrvu.

17.06.2024

21:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija