• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2023

08:30

PRINC HARI OTKRIO ŠOK DETALJE U MEMOARIMA: Postajao je sve veći i veći PROBLEM

Zanimljivosti

PRINC HARI OTKRIO ŠOK DETALJE U MEMOARIMA: Postajao je sve veći i veći PROBLEM

Podeli vest

Kontroverzni memoari "Spare" princa Harija treba da se pojave danas, 10. januara, a prema tvrdnjama on je za to dobio čak 40 miliona evra. Vojvoda od Saseksa podelio je brojne privatne detalje iz svog života i otkrio da je obrezan

 - Tata je bio jako zainteresovan i saosećao se s nelagodom zbog mojih ozeblih ušiju. Dok su se uši i obrazi oporavljali, penis nije. To je iz dana u dan postajalo sve veći problem -  naveo je u memoarima dodavši da nije želio previše da priča o svom penisu, za koji je saznao da je ozebao nakon što je stigao kući.

Foto: AP photo

Princ Hari

Podsetimo, Hari je u memoarima otkrio i da mu je vest o smrti majke saopštio njegov otac Čarls, i to na prilično hladnokrvan način.

Osim toga, princ je u knjizi obznanio kako čuva kosu svoje mrtve majke Dajane u kutijici. Napisao je i da žali što je pogledao intimne scene Megan Markl iz serije "Suits".

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija